Acupunctuur nabij Leusden

We hebben tegenwoordig steeds vaker te maken met klachten, ziektebeelden en problemen die ontstaan door blokkades of onbalans in ons lichaam. Acupunctuur Puur Vrouw dichtbij Leusden werkt volgens de Traditionele Chinese Geneeswijze en is gespecialiseerd in het behandelen van menstruatieklachten, onvruchtbaarheid of klachten als gevolg van de overgang. Het draait vooral om de balans tussen lichaam en geest. Er kunnen lichamelijke klachten ontstaan wanneer je emotioneel in onbalans bent en vice versa. Jouw klachten zullen snel afnemen en kunnen zelfs volledig verdwijnen. Samen kijken we welke behandeling het beste bij jou past.

Maak een afspraak of lees meer over Acupunctuur Puur Vrouw

Hoe gaat acupunctuur in omgeving Leusden te werk?

De manier waarop Acupunctuur Puur Vrouw nabij Leusden werkt, heeft alles te maken met het wegnemen van de blokkades en het aanvullen van tekorten in het lichaam. Er worden kleine naalden gebruikt die op nauwkeurig bepaalde plaatsen worden aangebracht, waardoor de energiebanen en het lichaam weer in balans komen. De behandeling wordt geheel op jouw afgestemd. Hiervoor is het noodzakelijk om een eerlijk en open kennismakingsgesprek te voeren, waarbij we vaststellen wat je klachten zijn en hoe we deze kunnen behandelen. Aan de hand hiervan stellen we een persoonlijk en effectief behandelplan op.

Een behandeling boeken – een goede stap

Lichamelijk ongemak, pijn of kwaaltjes, het zijn vervelende factoren, zeker wanneer het terugkomende problemen zijn zoals menstruatiepijnen of niet zwanger kunnen raken. Herken je jezelf in dit beeld of heb je andere klachten waarbij je graag verlichting of verlossing wilt? Dan is het een goed idee om eens een intake gesprek te boeken met Hester Hanken. Tijdens dit gesprek kijken we welke aanpak het beste bij jou past. Wil je meer informatie over Acupunctuur Puur Vrouw of wil je een afspraak maken? Neem contact op met mij; Hester Hanken via 06 2379 2379. Ook kan je een WhatsApp berichtje sturen.

 

 

CONTACT

Een afspraak maken

Neem gerust contact op. Bel of mail mij, of vul het onderstaand contactformulier in. Vermeld hierin geen privacygevoelige informatie zoals geboortedatum, BSN nummer etc. Zodra ik de mail heb ontvangen, neem ik contact met je op.

 

Neem contact op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*


Bekijk onze disclaimer ยป
ACUPUNCTUUR PUUR VROUW AMERSFOORT
+31 (0)6 2379 2379 of via whatsapp
Poortersdreef 106, 3824 DR Amersfoort
mail mij
  Behandeling op afspraak:
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
15.00
9.00 
9.00
9.00
- 21.00
- 21.00
- 17.00
- 14.00

 

Bij IVF, Cryo en IUI behandelingen zijn afhankelijk van het behandelplan ook afspraken mogelijk in het weekend, met een toeslag van 25%.

Volg je Acupunctuur Puur Vrouw al?

 
© 2013 - 2020 Hester Hanken / Acupunctuur Puur
Niets dat op deze website vermeld wordt mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hester Hanken worden gekopieerd, gedupliceerd of op andere wijze gebruikt worden.
 
Ontwerp: De Vriesch Originals | Realisatie: De Goudse Wolf