Kinderwens en IVF begeleiding

info?  06 23792379

Menstruatieklachten

Op dit moment werk ik met een wachtlijst, wil je op deze lijst app mij.

Heb je een kinderwens en wil je direct aan de slag? Neem dan snel een kijkje op mijn trainingsplatform  www.puurvrouwacademie.nl 

Het online programma is mede door mij ontwikkeld om extra advies en ondersteuning te bieden vooraf en tijdens de acupunctuurbehandelingen. Maar is ook zeer geschikt om los van de acupunctuurbehandelingen te gebruiken. Heb je interesse? App mij: 0623792379

 

Acupunctuur nabij Leusden

We hebben tegenwoordig steeds vaker te maken met klachten, ziektebeelden en problemen die ontstaan door blokkades of onbalans in ons lichaam. Acupunctuur Puur Vrouw dichtbij Leusden werkt volgens de Traditionele Chinese Geneeswijze en is gespecialiseerd in het behandelen van menstruatieklachten, onvruchtbaarheid of klachten als gevolg van de overgang. Het draait vooral om de balans tussen lichaam en geest. Er kunnen lichamelijke klachten ontstaan wanneer je emotioneel in onbalans bent en vice versa. Jouw klachten zullen snel afnemen en kunnen zelfs volledig verdwijnen. Samen kijken we welke behandeling het beste bij jou past.

Maak een afspraak of lees meer over Acupunctuur Puur Vrouw

Hoe gaat acupunctuur in omgeving Leusden te werk?

De manier waarop Acupunctuur Puur Vrouw nabij Leusden werkt, heeft alles te maken met het wegnemen van de blokkades en het aanvullen van tekorten in het lichaam. Er worden kleine naalden gebruikt die op nauwkeurig bepaalde plaatsen worden aangebracht, waardoor de energiebanen en het lichaam weer in balans komen. De behandeling wordt geheel op jouw afgestemd. Hiervoor is het noodzakelijk om een eerlijk en open kennismakingsgesprek te voeren, waarbij we vaststellen wat je klachten zijn en hoe we deze kunnen behandelen. Aan de hand hiervan stellen we een persoonlijk en effectief behandelplan op.

Een behandeling boeken – een goede stap

Lichamelijk ongemak, pijn of kwaaltjes, het zijn vervelende factoren, zeker wanneer het terugkomende problemen zijn zoals menstruatiepijnen of niet zwanger kunnen raken. Herken je jezelf in dit beeld of heb je andere klachten waarbij je graag verlichting of verlossing wilt? Dan is het een goed idee om eens een intake gesprek te boeken met Hester Hanken. Tijdens dit gesprek kijken we welke aanpak het beste bij jou past. Wil je meer informatie over Acupunctuur Puur Vrouw of wil je een afspraak maken? Neem contact op met mij; Hester Hanken via 06 2379 2379. Ook kan je een WhatsApp berichtje sturen.

 

Neem contact op

 

 

 

 

Ongelofelijk dat zulke dunne naaldjes zo een grote verandering teweeg brengen. Ik voel mij een heel ander mens.

- Lotte

Nooit geweten dat mijn menstruatieklachten zo eenvoudig te verhelpen waren

- Ella

Na maanden bloedverlies door een baarmoederverzakking, heeft acupunctuur een operatie kunnen voorkomen

- Diana

Na eerdere miskramen was ik heel onzeker, nu ben ik vol vertrouwen al 5 maanden zwanger

- Sonya

Sinds acupunctuur heb ik veel minder opvliegers en slaap ik rustiger

- Kristine

ik merkte direct dat er iets in mijn lichaam veranderde. Het resultaat mag er zijn, nu 12 weken zwanger!

- Miranda

Sinds ik met acupunctuur ben gestart heb ik het gevoel dat ik veel meer invloed heb op mijn vruchtbaarheid, dit geeft mij meer rust en vertrouwen. Ik weet nu veel beter wanneer ik het meest vruchtbaar ben en wat ik en mijn man het beste kunnen eten.

- Miranda

Ik voel me veel energieker en slaap stukken dieper, eindelijk uitgerust wakker worden, dank

- Miriam

Na een lange periode van onzekerheden ben ik nu toch zwanger met de hulp van acupunctuur

- Manon

BLOGS

Als je meer wilt weten

  • Kinderwens en acupunctuur

    Acupunctuur kan het verschil maken tussen onvruchtbaarheid en vruchtbaarheid. De laatste jaren zijn er in Nederland vele koppels met vruchtbaarheidsproblemen. Helaas stijgt het percentage onvruchtbare koppels nog steeds. De Chinese geneeswijze kent vele oorzaken voor onvruchtbaarheid. Omdat ieder mens verschillend is werkt Acupunctuur Puur niet met één type behandeling, maar wordt de behandeling speciaal voor jou op maat gemaakt.

  • Pijn en endometriose

    Endometriose wordt ook wel de vergeten ziekte genoemd. Momenteel is er meer aandacht bij artsen, ziekenhuizen en in de media voor deze aandoening. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 vrouwe endometriose heeft, waarschijnlijk is dit zelfs 1 op de 4 vrouwen. Maar omdat endometriose niet zo gemakkelijk te vinden is in het lichaam zijn deze aantallen dus waarschijnlijk ook niet bekend. 

  • Ken je menstruatiecyclus

    Ongeveer één keer per maand maakt jouw lichaam zich klaar voor een zwangerschap. Naast dat er een eitje rijpt maakt het ook baarmoederslijmvlies zich klaar voor de innesteling door dikker te worden. Als het eitje niet bevrucht is of wanneer de innesteling niet is gelukt maakt je baarmoeder zich klaar om dit verdikte baarmoederslijmvlies/endometrium af te stoten inclusief het eitje. Dan ontstaat er een bloeding, de menstruatie. Deze maandelijkse bloeding start in je pubertijd. 

CONTACT

Een afspraak maken

Neem gerust contact op. Bel, app of mail mij, of vul het onderstaand contactformulier in. Vermeld hierin geen privacygevoelige informatie zoals geboortedatum, BSN nummer etc. Zodra ik de mail heb ontvangen, neem ik contact met je op.

 

Neem contact op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*


Bekijk onze disclaimer »
ACUPUNCTUUR PUUR VROUW AMERSFOORT
+31 (0)6 2379 2379 of via whatsapp
Poortersdreef 106, 3824 DR Amersfoort
mail mij
  Behandeling op afspraak:
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
15.00
9.00 
9.00
9.00
- 21.00
- 21.00
- 17.00
- 14.00

 

Bij IVF, Cryo en IUI behandelingen zijn afhankelijk van het behandelplan ook afspraken mogelijk in het weekend, met een toeslag van 25%.

Volg je Acupunctuur Puur Vrouw al?

 
© 2013 - 2020 Hester Hanken / Acupunctuur Puur
Niets dat op deze website vermeld wordt mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hester Hanken worden gekopieerd, gedupliceerd of op andere wijze gebruikt worden.
 

Ontwerp: De Vriesch Originals | Realisatie: De Goudse Wolf