Kinderwens en IVF begeleiding

Menstruatieklachten

info?  06 23792379

Ongemakken in de zwangerschap

Op dit moment werk ik met een wachtlijst, wil je op deze lijst app mij.

Heb je een kinderwens en wil je direct aan de slag? Neem dan snel een kijkje op mijn trainingsplatform  www.puurvrouwacademie.nl 

Het online programma is mede door mij ontwikkeld om extra advies en ondersteuning te bieden vooraf en tijdens de acupunctuurbehandelingen. Maar is ook zeer geschikt om los van de acupunctuurbehandelingen te gebruiken. Heb je interesse? App mij: 0623792379

 

Acupunctuur nabij Nijkerk

Acupunctuur is een Chinese geneeswijze waarbij het vooral draait om de balans tussen lichaam en geest. Wanneer je emotioneel in onbalans bent kan dit lichamelijke klachten geven. Dit kan ook andersom het geval zijn. Acupunctuur Puur Vrouw dichtbij Nijkerk staat voor een eerlijke en open aanpak en maakt hiermee graag het verschil voor vrouwen met gynaecologische klachten, onvruchtbaarheid (man en vrouw) en overgangsklachten. Heb je al tijden last van een gebrek aan energie, kun je niet zwanger worden of heb je last van menstruatiepijnen? In alle gevallen is acupunctuur in de buurt van Nijkerk dé manier om van je problemen af te komen. Door kleine naalden te gebruiken op de plekken waar blokkades gevormd zijn in jouw lichaam, merk je binnen korte tijd dat de problemen afnemen of volledig verdwijnen.

Maak een afspraak of  lees meer over Acupunctuur Puur Vrouw

Weer in balans met Acupunctuur Puur Vrouw in de omgeving van Nijkerk

Het grote aantal behandelmogelijkheden is een voordeel, maar voordat er begonnen kan worden, kijkt Acupunctuur Puur Vrouw samen met jou naar de problemen die je hebt. Door eerst te kijken naar jouw situatie en de mogelijke knelpunten die je hebt kan er een behandelplan op maat gemaakt worden waardoor het effect veel groter is. Ooracupunctuur, klassieke acupunctuur, voedingsadviezen, cupping, moxa, guasha, het zijn slechts een aantal van alle mogelijke behandelingen waar Acupunctuur Puur Vrouw dichtbij Nijkerk jou kan helpen om weer in balans te komen. Zo neemt jouw energie toe en nemen de problemen die je hebt af.

Op weg naar een fijnere toekomst

Doen waar je goed in bent, gelukkig zijn en lekker in je vel zitten – het begint allemaal bij het aanpakken van het lichamelijk en geestelijk ongemak. Zet daarom vandaag nog de eerste stap en kies voor acupunctuur nabij Nijkerk, waar de tijd en aandacht genomen wordt die je verdient. De persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring van Hester Hanken zorgen ervoor dat je binnen de kortste keren al verschil merkt. Wil je weten of acupunctuur dichtbij Nijkerk iets voor jou is? Maak een afspraak bij Acupunctuur Puur Vrouw in de buurt van Nijkerk of bel voor meer informatie met Hester Hanken via 06 2379 2379 (ook via WhatsApp).

 

Neem contact op

 

 

Sinds ik met acupunctuur ben gestart heb ik het gevoel dat ik veel meer invloed heb op mijn vruchtbaarheid, dit geeft mij meer rust en vertrouwen. Ik weet nu veel beter wanneer ik het meest vruchtbaar ben en wat ik en mijn man het beste kunnen eten.

- Miranda

ik merkte direct dat er iets in mijn lichaam veranderde. Het resultaat mag er zijn, nu 12 weken zwanger!

- Miranda

Ongelofelijk dat zulke dunne naaldjes zo een grote verandering teweeg brengen. Ik voel mij een heel ander mens.

- Lotte

Na eerdere miskramen was ik heel onzeker, nu ben ik vol vertrouwen al 5 maanden zwanger

- Sonya

Sinds acupunctuur heb ik veel minder opvliegers en slaap ik rustiger

- Kristine

Na maanden bloedverlies door een baarmoederverzakking, heeft acupunctuur een operatie kunnen voorkomen

- Diana

Na een lange periode van onzekerheden ben ik nu toch zwanger met de hulp van acupunctuur

- Manon

Ik voel me veel energieker en slaap stukken dieper, eindelijk uitgerust wakker worden, dank

- Miriam

Nooit geweten dat mijn menstruatieklachten zo eenvoudig te verhelpen waren

- Ella

BLOGS

Als je meer wilt weten

  • Kinderwens en acupunctuur

    Acupunctuur kan het verschil maken tussen onvruchtbaarheid en vruchtbaarheid. De laatste jaren zijn er in Nederland vele koppels met vruchtbaarheidsproblemen. Helaas stijgt het percentage onvruchtbare koppels nog steeds. De Chinese geneeswijze kent vele oorzaken voor onvruchtbaarheid. Omdat ieder mens verschillend is werkt Acupunctuur Puur niet met één type behandeling, maar wordt de behandeling speciaal voor jou op maat gemaakt.

  • Pijn en endometriose

    Endometriose wordt ook wel de vergeten ziekte genoemd. Momenteel is er meer aandacht bij artsen, ziekenhuizen en in de media voor deze aandoening. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 vrouwe endometriose heeft, waarschijnlijk is dit zelfs 1 op de 4 vrouwen. Maar omdat endometriose niet zo gemakkelijk te vinden is in het lichaam zijn deze aantallen dus waarschijnlijk ook niet bekend. 

  • Ken je menstruatiecyclus

    Ongeveer één keer per maand maakt jouw lichaam zich klaar voor een zwangerschap. Naast dat er een eitje rijpt maakt het ook baarmoederslijmvlies zich klaar voor de innesteling door dikker te worden. Als het eitje niet bevrucht is of wanneer de innesteling niet is gelukt maakt je baarmoeder zich klaar om dit verdikte baarmoederslijmvlies/endometrium af te stoten inclusief het eitje. Dan ontstaat er een bloeding, de menstruatie. Deze maandelijkse bloeding start in je pubertijd. 

CONTACT

Een afspraak maken

Neem gerust contact op. Bel, app of mail mij, of vul het onderstaand contactformulier in. Vermeld hierin geen privacygevoelige informatie zoals geboortedatum, BSN nummer etc. Zodra ik de mail heb ontvangen, neem ik contact met je op.

 

Neem contact op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*


Bekijk onze disclaimer »
ACUPUNCTUUR PUUR VROUW AMERSFOORT
+31 (0)6 2379 2379 of via whatsapp
Poortersdreef 106, 3824 DR Amersfoort
mail mij
  Behandeling op afspraak:
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
15.00
9.00 
9.00
9.00
- 21.00
- 21.00
- 17.00
- 14.00

 

Bij IVF, Cryo en IUI behandelingen zijn afhankelijk van het behandelplan ook afspraken mogelijk in het weekend, met een toeslag van 25%.

Volg je Acupunctuur Puur Vrouw al?

 
© 2013 - 2020 Hester Hanken / Acupunctuur Puur
Niets dat op deze website vermeld wordt mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hester Hanken worden gekopieerd, gedupliceerd of op andere wijze gebruikt worden.
 

Ontwerp: De Vriesch Originals | Realisatie: De Goudse Wolf