Acupunctuur nabij Nijkerk

Acupunctuur is een Chinese geneeswijze waarbij het vooral draait om de balans tussen lichaam en geest. Wanneer je emotioneel in onbalans bent kan dit lichamelijke klachten geven. Dit kan ook andersom het geval zijn. Acupunctuur Puur Vrouw dichtbij Nijkerk staat voor een eerlijke en open aanpak en maakt hiermee graag het verschil voor vrouwen met gynaecologische klachten, onvruchtbaarheid (man en vrouw) en overgangsklachten. Heb je al tijden last van een gebrek aan energie, kun je niet zwanger worden of heb je last van menstruatiepijnen? In alle gevallen is acupunctuur in de buurt van Nijkerk dé manier om van je problemen af te komen. Door kleine naalden te gebruiken op de plekken waar blokkades gevormd zijn in jouw lichaam, merk je binnen korte tijd dat de problemen afnemen of volledig verdwijnen.

Maak een afspraak of  lees meer over Acupunctuur Puur Vrouw

Weer in balans met Acupunctuur Puur Vrouw in de omgeving van Nijkerk

Het grote aantal behandelmogelijkheden is een voordeel, maar voordat er begonnen kan worden, kijkt Acupunctuur Puur Vrouw samen met jou naar de problemen die je hebt. Door eerst te kijken naar jouw situatie en de mogelijke knelpunten die je hebt kan er een behandelplan op maat gemaakt worden waardoor het effect veel groter is. Ooracupunctuur, klassieke acupunctuur, voedingsadviezen, cupping, moxa, guasha, het zijn slechts een aantal van alle mogelijke behandelingen waar Acupunctuur Puur Vrouw dichtbij Nijkerk jou kan helpen om weer in balans te komen. Zo neemt jouw energie toe en nemen de problemen die je hebt af.

Op weg naar een fijnere toekomst

Doen waar je goed in bent, gelukkig zijn en lekker in je vel zitten – het begint allemaal bij het aanpakken van het lichamelijk en geestelijk ongemak. Zet daarom vandaag nog de eerste stap en kies voor acupunctuur nabij Nijkerk, waar de tijd en aandacht genomen wordt die je verdient. De persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring van Hester Hanken zorgen ervoor dat je binnen de kortste keren al verschil merkt. Wil je weten of acupunctuur dichtbij Nijkerk iets voor jou is? Maak een afspraak bij Acupunctuur Puur Vrouw in de buurt van Nijkerk of bel voor meer informatie met Hester Hanken via 06 2379 2379 (ook via WhatsApp).

 

 

CONTACT

Wil je een afspraak maken?

Neem gerust contact op, bel mij of mail mij. Of vul het onderstaand contactformulier in. Vermeld hierin geen privacygevoelige informatie zoals geboortedatum, BSN nummer etc. Zodra ik de mail heb ontvangen, neem ik contact met je op.

 

Neem contact op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*


Bekijk onze disclaimer ยป
ACUPUNCTUUR PUUR VROUW AMERSFOORT
+31 (0)6 2379 2379 of via whatsapp
Poortersdreef 106, 3824 DR Amersfoort
mail mij
  Behandeling op afspraak:
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
15.00
9.00 
9.00
9.00
- 21.00
- 21.00
- 17.00
- 14.00

 

Bij IVF, Cryo en IUI behandelingen zijn afhankelijk van het behandelplan ook afspraken mogelijk in het weekend, met een toeslag van 25%.

Volg je Acupunctuur Puur Vrouw al?
Ontwerp: De Vriesch Originals