Kinderwens en IVF begeleiding

Menstruatieklachten

info?  06 23792379

Ongemakken in de zwangerschap

Op dit moment werk ik met een wachtlijst, wil je op deze lijst app mij.

Heb je een kinderwens en wil je direct aan de slag? Neem dan snel een kijkje op mijn trainingsplatform  www.puurvrouwacademie.nl 

Het online programma is mede door mij ontwikkeld om extra advies en ondersteuning te bieden vooraf en tijdens de acupunctuurbehandelingen. Maar is ook zeer geschikt om los van de acupunctuurbehandelingen te gebruiken. Heb je interesse? App mij: 0623792379

 

ZWANGER WORDEN

Acupunctuur en zwanger worden

 

Als je graag zwanger wil worden

Wanneer je besloten hebt dat je graag moeder wil worden, wil je het liefst dat dit zo snel mogelijk gebeurt. De emoties rond een (onvervulde) kinderwens zijn sterk en kunnen tot blokkades in het lichaam leiden. Graag help ik jou en je partner om de kans op een zwangerschap te vergroten.Ik heb al heel veel vrouwen mogen begeleiden naar een zwangerschap van hun zo ongelooflijk gewenste kindje. Heb je zin om aan de slag te gaan met acupunctuur? En kun je niet wachten op de juiste adviezen als extra ondersteuning? Laten we samen starten om jouw lichaam voor te bereiden op een zwangerschap en de mogelijke onbalans te herstellen. 

 

Ondersteuning met acupunctuur bij IUI, IVF, ICSI

De laatste jaren is het aantal koppels dat een fertiliteitsbehandeling ondergaat enorm gestegen. Recente cijfers laten zien dat 1 op de 6 paren moeite heeft met zwanger worden en dat 1 op de 39 baby’s het resultaat is van IVF/ICSI. Hebben jullie een kinderwens en wil zwanger worden op de natuurlijke weg nog niet lukken? Acupunctuur helpt de kans om zwanger te worden tot wel 40% te vergroten.
 

Acupunctuur bij vruchtbaarheidsproblemen

Vanuit het perspectief van de Chinese Geneeskunde zijn er verschillende redenen voor onvruchtbaarheid. Omdat ieder mens verschillend is, kent acupunctuur geen identieke behandeling. Voor iedere moeder met een kinderwens wordt er op basis van een uitgebreide intake een behandelplan voor jou op maat gemaakt.

 

» Neem contact op

Vruchbaarheid van de vrouw

Ben je al een tijdje bezig om zwanger te raken en ben je maandelijks wederom teleurgesteld dat het niet is gelukt? Laten we samen kijken waar jouw onbalans is, die ervoor zorgt dat de zwangerschap nog uitblijft. Acupunctuur Puur Vrouw kijkt samen met jou naar de juiste manier om deze balans te herstellen. We volgen jouw menstruatiecyclus en kijken waar bijgestuurd kan worden qua voeding en leefstijl. Misschien hebben jullie al langer een kinderwens of zijn jullie pas net tot de ontdekking gekomen dat jullie graag een kindje willen.  Het is zowel voor de vrouw als de man wenselijk om een periode van 3 tot 6 maanden vooraf aan de bevruchting je leven en voeding aan te passen. Dit heeft een grote invloed op de vruchtbaarheid en op de gezondheid van jullie toekomstige kindje. 

Acupunctuur Puur Vrouw kan jou helpen zwanger te worden. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk afhankelijk van de oorzaak van jouw onvruchtbaarheid.

 

Een acupunctuurbehandeling kan erop gericht zijn om:

- de menstruatiecyclus te reguleren

- een betere doorbloeding van de voortplantingsorganen te bevorderen

- de kwaliteit van het cervixslijm te verbeteren

- de kans op een miskraam te verkleinen

- de groei van de foetus te bevorderen

- de bijwerkingen van de medicatie bij IVF te verminderen

- de eisprong te stimuleren

- de kwaliteit van sperma en/of de eicel te helpen verbeteren

- de innesteling te bevorderen

- de doorbloeding van de baarmoederwand te verbeteren

- je energieniveau te verhogen

- stress en angst te verminderen

 

Het doel van de acupunctuurbehandelingen is om de condities te verbeteren, waardoor de kans op een gezondere eicel en een goed doorbloede baarmoederwand de kans op bevruchting en innesteling vergroot. Dit kan ook een behandelmogelijkheid zijn bij PCOS, POF of endometriose, of stoornissen in het cervixslijm en de zaadcellen.

 

» Ik wil graag werken aan mijn vruchtbaarheid

 

10
7
8

 

 

Vruchtbaarheid van de man

Wanneer bij een kinderwens de zwangerschap uitblijft, kan dit voor jullie als koppel veel emotionele pijn en stress met zich meebrengen. Als man kun je je machteloos voelen of het gevoel krijgen aan de zijlijn te staan. Acupunctuur helpt jou meer te ontspannen en de kwaliteit van het sperma te verbeteren.
 

Voordelen van acupunctuur:

- het helpt je omgaan met stressvolle situaties
- het activeertde geslachtorganen
- het verbetert de kwaliteit van sperma
- het heeft een positief effect op het libido

In tegenstelling tot een behandelend arts, kijkt de Traditionele Chinese geneeswijze op een ander manier naar het menselijk lichaam. Hoewel je momenteel wellicht volledig gezond verklaard bent, kan een acupuncturist duidelijke verstoringen opmerken. De wisselwerking tussen lichaam en geest staat hierin centraal. Deze wisselwerking kunnen door emoties nadelig beïnvloed worden. Zo heeft vooral stress een negatieve invloed en is het bekend dat stress de kwaliteit van het sperma vermindert. Door middel van acupunctuur kunnen deze stresshormonen verminderd worden. Naast het verbeteren van de spermakwaliteit, is ook de mate waarin je je energiek en ontspannen voelt een belangrijke voorwaarde voor de vruchtbaarheid.

 

 

 

Sinds acupunctuur heb ik veel minder opvliegers en slaap ik rustiger

- Kristine

Na een lange periode van onzekerheden ben ik nu toch zwanger met de hulp van acupunctuur

- Manon

Nooit geweten dat mijn menstruatieklachten zo eenvoudig te verhelpen waren

- Ella

Ik voel me veel energieker en slaap stukken dieper, eindelijk uitgerust wakker worden, dank

- Miriam

Na maanden bloedverlies door een baarmoederverzakking, heeft acupunctuur een operatie kunnen voorkomen

- Diana

ik merkte direct dat er iets in mijn lichaam veranderde. Het resultaat mag er zijn, nu 12 weken zwanger!

- Miranda

Sinds ik met acupunctuur ben gestart heb ik het gevoel dat ik veel meer invloed heb op mijn vruchtbaarheid, dit geeft mij meer rust en vertrouwen. Ik weet nu veel beter wanneer ik het meest vruchtbaar ben en wat ik en mijn man het beste kunnen eten.

- Miranda

Ongelofelijk dat zulke dunne naaldjes zo een grote verandering teweeg brengen. Ik voel mij een heel ander mens.

- Lotte

Na eerdere miskramen was ik heel onzeker, nu ben ik vol vertrouwen al 5 maanden zwanger

- Sonya

BLOGS

Als je meer wilt weten

  • Kinderwens en acupunctuur

    Acupunctuur kan het verschil maken tussen onvruchtbaarheid en vruchtbaarheid. De laatste jaren zijn er in Nederland vele koppels met vruchtbaarheidsproblemen. Helaas stijgt het percentage onvruchtbare koppels nog steeds. De Chinese geneeswijze kent vele oorzaken voor onvruchtbaarheid. Omdat ieder mens verschillend is werkt Acupunctuur Puur niet met één type behandeling, maar wordt de behandeling speciaal voor jou op maat gemaakt.

  • Pijn en endometriose

    Endometriose wordt ook wel de vergeten ziekte genoemd. Momenteel is er meer aandacht bij artsen, ziekenhuizen en in de media voor deze aandoening. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 vrouwe endometriose heeft, waarschijnlijk is dit zelfs 1 op de 4 vrouwen. Maar omdat endometriose niet zo gemakkelijk te vinden is in het lichaam zijn deze aantallen dus waarschijnlijk ook niet bekend. 

  • Ken je menstruatiecyclus

    Ongeveer één keer per maand maakt jouw lichaam zich klaar voor een zwangerschap. Naast dat er een eitje rijpt maakt het ook baarmoederslijmvlies zich klaar voor de innesteling door dikker te worden. Als het eitje niet bevrucht is of wanneer de innesteling niet is gelukt maakt je baarmoeder zich klaar om dit verdikte baarmoederslijmvlies/endometrium af te stoten inclusief het eitje. Dan ontstaat er een bloeding, de menstruatie. Deze maandelijkse bloeding start in je pubertijd. 

CONTACT

Een afspraak maken

Neem gerust contact op. Bel, app of mail mij, of vul het onderstaand contactformulier in. Vermeld hierin geen privacygevoelige informatie zoals geboortedatum, BSN nummer etc. Zodra ik de mail heb ontvangen, neem ik contact met je op.

 

Neem contact op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*


Bekijk onze disclaimer »
ACUPUNCTUUR PUUR VROUW AMERSFOORT
+31 (0)6 2379 2379 of via whatsapp
Poortersdreef 106, 3824 DR Amersfoort
mail mij
  Behandeling op afspraak:
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
15.00
9.00 
9.00
9.00
- 21.00
- 21.00
- 17.00
- 14.00

 

Bij IVF, Cryo en IUI behandelingen zijn afhankelijk van het behandelplan ook afspraken mogelijk in het weekend, met een toeslag van 25%.

Volg je Acupunctuur Puur Vrouw al?

 
© 2013 - 2020 Hester Hanken / Acupunctuur Puur
Niets dat op deze website vermeld wordt mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hester Hanken worden gekopieerd, gedupliceerd of op andere wijze gebruikt worden.
 

Ontwerp: De Vriesch Originals | Realisatie: De Goudse Wolf