Disclaimer

Aansprakelijkheid

Met deze website probeer ik jou zo goed mogelijk te informeren over verschillende aspecten rondom acupunctuur. Echter de inhoud is van algemene aard. Je bepaalt zelf de waarde van de informatie voor jouw eigen situatie. Raadpleeg daarom ook zo nodig de huisarts. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Als eigenaar van de website aanvaard ik geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen voortkomen uit het gebruik van informatie of links op deze website. Zie je een onjuistheid of mis je informatie dan stel ik het op prijs daarover geïnformeerd te worden.

Intellectuele eigendom

De auteursrechten op de website berusten bij de eigenaar van de website, tenzij anders aangegeven. De inhoud mag enkel voor persoonlijk gebruik gedownload of geprint worden.

CONTACT

Een afspraak maken

Neem gerust contact op. Bel of mail mij, of vul het onderstaand contactformulier in. Vermeld hierin geen privacygevoelige informatie zoals geboortedatum, BSN nummer etc. Zodra ik de mail heb ontvangen, neem ik contact met je op.

 

Neem contact op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*


Bekijk onze disclaimer ยป
ACUPUNCTUUR PUUR VROUW AMERSFOORT
+31 (0)6 2379 2379 of via whatsapp
Poortersdreef 106, 3824 DR Amersfoort
mail mij
  Behandeling op afspraak:
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
15.00
9.00 
9.00
9.00
- 21.00
- 21.00
- 17.00
- 14.00

 

Bij IVF, Cryo en IUI behandelingen zijn afhankelijk van het behandelplan ook afspraken mogelijk in het weekend, met een toeslag van 25%.

Volg je Acupunctuur Puur Vrouw al?

 
© 2013 - 2020 Hester Hanken / Acupunctuur Puur
Niets dat op deze website vermeld wordt mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hester Hanken worden gekopieerd, gedupliceerd of op andere wijze gebruikt worden.
 
Ontwerp: De Vriesch Originals | Realisatie: De Goudse Wolf