KINDERWENS

Jullie kinderwens vervullen 
op een natuurlijke manier!

Jullie hebben een tijdje geleden besloten dat jullie toe zijn aan een volgende stap; een kindje! Je bent een paar maanden geleden gestopt met de pil en jullie hadden gehoopt dat jij snel zwanger zou worden. Het kan zijn dat jouw menstruatie nog niet op gang is gekomen, of dat jullie na maanden proberen iedere keer weer een teleurstelling hebben moeten verwerken. Tijd om maar eens naar de huisarts te gaan, maar jullie weten het antwoord waarschijnlijk al: “nog maar even proberen”.  

 

  • 2
  • 5
  • 6

Speelt dit steeds door jouw hoofd?


• Waarom is het nog niet gelukt, ligt dat aan mij?

• Ik ben bang dat het misschien wel nooit zal lukken

• Soms raak ik het vertrouwen in mijn lichaam kwijt

• Ik word onrustig van alle informatie die ik vind op internet

• Wat moet ik met al die goed bedoelde adviezen?

• Het lijkt wel of ik nergens meer van kan genieten

• Ik word verdrietig als ik bij mijn vriendinnen ben met hun baby’s

• Vrijen we eigenlijk wel op het juiste moment?

• Welke vitaminen en voeding kunnen wij het beste nemen?

• Wat als wij in een IVF traject belanden, met al die medicijnen?

• Kan ik zelf eigenlijk invloed uitoefenen op mijn vruchtbaarheid?

• Wat zou mijn man kunnen doen om zijn spermakwaliteit te verbeteren?
 

Wil je antwoorden op deze vragen in je hoofd en heb je zin om hiermee aan de slag te gaan?


Wil je niet langer wachten en zelf op een positieve manier bijdragen aan jouw vruchtbaarheid. Maak een afspraak voor acupunctuur of volg een onlinetraining bij  http://www.puurvrouwacademie.nl

Ilse en ik hebben samen onlinetrainingen ontwikkeld, zodat je direct al thuis aan de slag kan om je vruchtbaarheid te stimuleren.

 Lees verder,    bekijk de reviews,    ga naar de veelgestelde vragen   download m'n e-book   of   neem direct contact met me op.


 

 

  • 4
  • 6
  • 9

 

Na een intens fertiliteitstraject van ruim vijf jaar en twee recente miskramen was de moed me in de schoenen gezakt. Zou onze kinderwens ooit in vervulling gaan?

Via een oud-collega kwam ik bij Hester terecht. Ik leerde haar kennen als een lieve en kundige vrouw, bij wie ik me snel op mijn gemak voelde. Ze legde veel uit, beantwoordde al mijn vragen en gaf me tips. Hester plande de afspraken precies rond mijn ziekenhuisbehandelingen. Heel fijn dat ze zo flexibel is.

En niet zonder succes, want inmiddels ben ik 12 weken zwanger. Ons kleintje groeit nu goed! Ook in de eerste weken van mijn zwangerschap heeft acupunctuur me geholpen: de kwaaltjes worden na elke behandeling minder en ik voel me rustiger. Ik ben blij dat ik de stap naar acupunctuur gezet heb!

- Daniëlle

Ondanks dat ik zeker al anderhalf jaar geen hormonen meer spuit ivm onze kinderwens, Was mijn menstruatie nog steeds niet op orde. Elke menstruatie was drama, veel pijn het duurde lang of stopte even een paar dagen en begon dan weer. Te veel ongemakken om op te noemen.  Na 4 behandelingen bij Hester en 2 cyclussen verder kan ik echt zeggen, wauw wat een verschil! Mijn laatste menstruatie ging ik fluitend door.  Echt bizar, zo'n positief verschil. Ik ben heel blij dat ze op mijn pad is gekomen.

- Esmee

Hester heeft me ontzettend goed geholpen, niet alleen met acupunctuur, maar zeker ook door te luisteren en advies te geven. Wij zijn haar zeer dankbaar en hebben ook echt het idee dat het heeft bijgedragen aan het feit dat ik nu 14 weken zwanger ben. Dank voor de goede zorgen en tijdens de zwangerschap kom ik ook graag terug om de kleine een goede start te geven.

- Anne

Al een aantal jaar probeer ik zwanger te worden. Na een periode van hoop afgewisseld met teleurstellingen en veel spanning ben ik begonnen met behandelingen bij Hester. De behandelingen geven mij veel rust en vertrouwen dat mijn wens mag uitkomen. Ze is professioneel en erg betrokken bij dit proces. Het is super fijn dat zij mij begeleidt in deze periode van mijn leven.

 
- Sabrina

Ik vond het best spannend om de stap te zetten om acupunctuur te gaan doen, ik had er wel het een en ander over gelezen maar wist niet of het iets voor mij zou zijn. Ik ben blij dat ik in contact ben gekomen met Hester en toch voor acupunctuurbehandelingen heb gekozen. De eerste keer stelde ik veel vragen, maar Hester nam de tijd deze te beantwoorden. Al tijdens de intake kon zij meteen dingen benoemen, die een mijn  arts nog nooit met mij had besproken. Ik voelde mij gezien en gehoord.

- Barbara


Vanuit de Chinese geneeskunde bekeken zijn er meerdere oorzaken waarom een zwangerschap uitblijft. Daarom gaan we eerst samen kijken of er een onbalans is die ervoor zorgt dat je nog niet zwanger bent. Wanneer jouw lichaam niet in balans is kan dit de kans op een zwangerschap verkleinen. Om de balans te herstellen, invloed uit te kunnen oefenen op jouw cyclus en de ontwikkelingen van de eicellen, is er tijd nodig.

Daarom bestaat het programma uit een periode van 3 maanden waarin er bijna wekelijks een acupunctuurbehandeling gepland staat. Omdat iedereen uniek is en dus ook jij, is het programma helemaal op jou afgestemd. 

 

Wil jij werken aan jouw kinderwens? 

Ik leer je inzicht te krijgen in jouw cyclus. Je weet straks precies wanneer jouw meest vruchtbare dagen zijn, je krijgt adviezen over welke voeding het beste bij jou past en die jouw vruchtbaarheid stimuleert, je krijgt tips over het gebruik van vitamines en mineralen en ik leer je een fantastische buikmassage die jouw vruchtbaarheid verhoogt. 

Maar het misschien wel het allerbelangrijkste, je bent niet alleen! Ik ben er voor jou en ik zal je steunen ook als het even niet zo goed met je gaat. Graag bied ik jou een veilige plek en zal ik jou de aandacht geven die jij zo verdient. Ik heb al heel veel vrouwen zoals jij mogen begeleiden naar een zwangerschap van hun zo gewenste kindje.

 

Van baby in je hoofd naar baby in jouw buik

Ben jij er klaar voor om aanpassingen te doen die jouw wens mogelijk maken? Lijkt het jou prettig om bijna wekelijks een ontspannende acupunctuurbehandeling te ontvangen bij Acupunctuur Puur Vrouw, die de kans op een zwangerschap vergroot? Dan is het tijd om contact met mij op te nemen.

 

Mijn naam is Hester Hanken en ik heb mij gespecialiseerd in acupunctuur en fertiliteitsproblematiek. Al heel jong wist ik dat ik graag moeder wilde worden, maar soms lopen dingen anders in het leven. Op mijn 37e werd ik toch nog moeder van een dochter, zij is echt ons cadeautje. 

Ik wil je graag helpen om jouw droom te verwezenlijken

Lieve groet Hester

 

» Interesse?

 

Een behandeling die ik niet snel zal vergeten is deze. Bij mij kwam Miriam, zij en haar vriend Roy hadden een kinderwens. Miriam was al ruim 1,5 jaar gestopt met de anticonceptiepil maar haar menstruatie kwam maar niet op gang. Dus ze kwam bij mij om te kijken of ik ervoor kon zorgen dat zij in ieder geval weer een cyclus kreeg. De volgende dag kreeg ik een mailtje waarin zij schreef “ik dacht altijd al wel dat acupunctuur iets wonderlijks was, maar dit is echt ongelofelijk. Vannacht ben ik ongesteld geworden, dank je wel daarvoor”. Het allermooiste van dit verhaal is dat Miriam en Roy binnen een jaar de trotse ouders waren van hun dochtertje Puck. Ik zal dit verhaal nooit vergeten omdat de dag dat Miriam ontdekte dat ze zwanger was, mij als eerste belde en tijdens het gesprek zei “Oh jee, ik heb het zelfs Roy nog niet verteld”.

Dit verhaal maakt mij zo ontzettend trots en blij, daarom  is het mogen helpen van vrouwen zoals jij het mooiste wat er bestaat.

 

GRATIS E-BOOK

Download mijn nieuwe e-book

Je kunt gratis m'n nieuwe e-book 'Castoroliepakking, de DIY-techniek om je vruchtbaarheid te verbeteren' downloaden.
Nadat je jouw voornaam en e-mailadres hebt ingevuld en op verstuur hebt geklikt word je naar de downloadpagina gebracht waar je het e-book kunt downloaden.

» Download mijn nieuwe e-bookVeelgestelde vragen

Worden de acupunctuurbehandelingen vergoed door de zorgverzekering?

Wanneer je een aanvullende verzekering hebt  afgesloten voor alternatieve geneeswijze krijg je een deel van de kosten vergoedt door de zorgverzekering. De verplichte eigen bijdrage wordt niet aangesproken.

Wat zijn de kosten?

De kosten van de 1e afspraak, de intake inclusief de acupunctuurbehandeling is 99,- alle vervolgbehandelingen zijn  69,-

Hoe lang duurt een acupunctuurbehandeling?

De eerste afspraak duurt ongeveer 1,5 uur, tijdens het intake gesprek gaan we dieper in op jouw gezondheid en menstruatiecyclus en krijg je ook de eerste acupunctuur behandeling. De vervolg afspraken duren ongeveer 1 uur.

Kan ik dit programma ook volgen als ik al in een fertiliteitstraject zit zoals IUI of IVF?

Jazeker, acupunctuur heeft zelfs een ondersteunend effect bij vruchtbaarheidsbehandelingen. Je kunt het programma starten ieder moment van het traject. Hoe eerder, hoe meer resultaat.

Wat wordt er van mij verwacht?

Een positieve instelling om samen aan de slag te gaan met de gekregen tips en adviezen. Daarnaast moet je per week 1 uur de tijd maken voor een acupunctuurbehandeling.

Word ik binnen deze drie maanden zwanger?

Deze belofte kan ik je helaas niet doen, maar misschien wel… Je bent dan zeker niet de eerste die al vrij snel zwanger is na het starten met de acupunctuurbehandelingen en opvolgen van de adviezen. Wat er in ieder geval gebeurt in deze 3 maanden is dat je een beter inzicht hebt in jouw meest vruchtbare momenten.  Dat je weet hoe je jouw vruchtbaarheid kunt optimaliseren door middel van voeding en leefstijl en dat je vertrouwen hebt in jouw eigen lichaam.
CONTACT

Een afspraak maken

Neem gerust contact op. Bel of mail mij, of vul het onderstaand contactformulier in. Vermeld hierin geen privacygevoelige informatie zoals geboortedatum, BSN nummer etc. Zodra ik de mail heb ontvangen, neem ik contact met je op.

 

Neem contact op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*


Bekijk onze disclaimer »
ACUPUNCTUUR PUUR VROUW AMERSFOORT
+31 (0)6 2379 2379 of via whatsapp
Poortersdreef 106, 3824 DR Amersfoort
mail mij
  Behandeling op afspraak:
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
15.00
9.00 
9.00
9.00
- 21.00
- 21.00
- 17.00
- 14.00

 

Bij IVF, Cryo en IUI behandelingen zijn afhankelijk van het behandelplan ook afspraken mogelijk in het weekend, met een toeslag van 25%.

Volg je Acupunctuur Puur Vrouw al?

 
© 2013 - 2020 Hester Hanken / Acupunctuur Puur
Niets dat op deze website vermeld wordt mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hester Hanken worden gekopieerd, gedupliceerd of op andere wijze gebruikt worden.
 
Ontwerp: De Vriesch Originals | Realisatie: De Goudse Wolf