Op dit moment werk ik met een wachtlijst, wil je op deze lijst app mij.

Heb je een kinderwens en wil je direct aan de slag? Neem dan snel een kijkje op mijn trainingsplatform  www.puurvrouwacademie.nl 

Het online programma is mede door mij ontwikkeld om extra advies en ondersteuning te bieden vooraf en tijdens de acupunctuurbehandelingen. Maar is ook zeer geschikt om los van de acupunctuurbehandelingen te gebruiken. Heb je interesse? App mij: 0623792379

 

KINDERWENS EN ACUPUNCTUUR

Graag zwanger worden op een natuurlijke manier!

 

Jullie hebben een kinderwens. Een tijdje geleden hebben jullie besloten toe te zijn aan een volgende stap: een kindje! Je bent een paar maanden geleden gestopt met de pil en jullie hadden gehoopt dat jij snel zwanger zou worden. Het kan zijn dat jouw menstruatie nog niet op gang is gekomen, of dat jullie na maanden proberen iedere keer weer een teleurstelling hebben moeten verwerken. Tijd om maar eens naar de huisarts te gaan, maar jullie weten het antwoord waarschijnlijk al: “nog maar even proberen…”.  

 

Een (onvervulde) kinderwens: dit speelt er door je hoofd:

• Waarom is het nog niet gelukt, ligt dat aan mij?

• Ik ben bang dat het misschien wel nooit zal lukken

• Soms raak ik het vertrouwen in mijn lichaam kwijt

• Ik word onrustig van alle informatie die ik vind op internet

• Wat moet ik met al die goed bedoelde adviezen?

• Het lijkt wel of ik nergens meer van kan genieten

• Ik word verdrietig als ik bij mijn vriendinnen ben met hun baby’s

• Vrijen we eigenlijk wel op het juiste moment?

• Welke vitaminen en voeding kunnen wij het beste nemen?

• Wat als wij in een IVF-traject belanden, met al die medicijnen?

• Kan ik zelf eigenlijk invloed uitoefenen op mijn vruchtbaarheid?

• Wat zou mijn man kunnen doen om zijn spermakwaliteit te verbeteren?
 

Wil je antwoorden op deze vragen in je hoofd en heb je zin om hiermee aan de slag te gaan?

  

 

kinderwens_fertiliteit
kinderwens_zwangerworden
vruchtbaarheid

 


Wil je niet langer wachten en zelf op een positieve manier bijdragen aan jouw vruchtbaarheid. Maak een afspraak voor acupunctuur of start al direct met het online-programma Verbeter je Vruchtbaarheid bij  www.puurvrouwacademie.nl

Ilse en ik hebben samen deze online trainingen ontwikkeld, zodat je nu direct al thuis aan de slag kan om je vruchtbaarheid te stimuleren.

 

» Neem contact met me opLees verder,    ga naar de veelgestelde vragen      of neem direct contact met me op.


 

Acupunctuur en zwanger worden: de balans herstellen

De Chinese visie op vruchtbaarheid en zwangerschap, maakt acupunctuur een geschikte therapie voor stellen of vrouwen met een kinderwens. Vanuit de Chinese geneeskunde bekeken zijn er namelijk meerdere oorzaken waarom een zwangerschap uitblijft. Daarom gaan we eerst samen kijken of er een onbalans is die ervoor zorgt dat je nog niet zwanger bent. Wanneer jouw lichaam niet in balans is, kan dit de kans op een zwangerschap verkleinen. Om de balans te herstellen, invloed uit te kunnen oefenen op jouw cyclus en de ontwikkelingen van de eicellen, is er tijd nodig.

Daarom bestaat het programma uit een periode van 3 maanden waarin er bijna wekelijks een acupunctuurbehandeling gepland staat. Omdat iedereen uniek is en dus ook jij, is het programma helemaal op jou afgestemd. 

 

Wil jij werken aan jouw kinderwens? 

Ik ga jou helpen bij jouw kinderwens. Ik leer je inzicht te krijgen in jouw cyclus. Je weet straks precies wanneer jouw meest vruchtbare dagen zijn, je krijgt adviezen over welke voeding het beste bij jou past en die jouw vruchtbaarheid stimuleert, je krijgt tips over het gebruik van vitamines en mineralen en ik leer je een fantastische buikmassage die jouw vruchtbaarheid verhoogt. 

Maar het misschien wel het allerbelangrijkste, je bent niet alleen! Ik ben er voor jou en ik zal je steunen ook als het even niet zo goed met je gaat. Graag bied ik jou een veilige plek en zal ik jou de aandacht geven die jij zo verdient. Ik heb al heel veel vrouwen zoals jij mogen begeleiden naar een zwangerschap van hun zo gewenste kindje.

 

vruchtbaarheid
zwanger_zijn
zwanger_zwangerschapstest

 

Van baby in je hoofd naar baby in jouw buik

Ben jij er klaar voor om aanpassingen te doen die jouw kinderwens mogelijk maken? Lijkt het jou prettig om bijna wekelijks een ontspannende acupunctuurbehandeling te ontvangen bij Acupunctuur Puur Vrouw, die de kans op een zwangerschap vergroot? Dan is het tijd om contact met mij op te nemen.

Mijn naam is Hester Hanken en ik heb mij gespecialiseerd in acupunctuur en fertiliteitsproblematiek. Al heel jong wist ik dat ik graag moeder wilde worden, maar soms lopen dingen anders in het leven. Op mijn 37e werd ik toch nog moeder van een dochter, zij is echt ons cadeautje. 

Ik wil je graag helpen om jouw zwanger worden te verwezenlijken

Lieve groet Hester

 

 

Een behandeling die ik niet snel zal vergeten is deze:

Bij mij kwam Miriam, zij en haar vriend Roy hadden een kinderwens. Miriam was al ruim 1,5 jaar gestopt met de anticonceptiepil maar haar menstruatie kwam maar niet op gang. Dus ze kwam bij mij om te kijken of ik ervoor kon zorgen dat zij in ieder geval weer een cyclus kreeg. De volgende dag kreeg ik een mailtje waarin zij schreef “ik dacht altijd al wel dat acupunctuur iets wonderlijks was, maar dit is echt ongelofelijk. Vannacht ben ik ongesteld geworden, dank je wel daarvoor”. Het allermooiste van dit verhaal is dat Miriam en Roy binnen een jaar de trotse ouders waren van hun dochtertje Puck. Ik zal dit verhaal nooit vergeten omdat de dag dat Miriam ontdekte dat ze zwanger was, mij als eerste belde en tijdens het gesprek zei “Oh jee, ik heb het zelfs Roy nog niet verteld”.

Dit verhaal maakt mij zo ontzettend trots en blij, daarom  is het mogen helpen van vrouwen zoals jij het mooiste wat er bestaat.

 

 

Veelgestelde vragen

Worden de acupunctuurbehandelingen vergoed door de zorgverzekering?

Wanneer je een aanvullende verzekering hebt  afgesloten voor alternatieve geneeswijze krijg je een deel van de kosten vergoedt door de zorgverzekering. De verplichte eigen bijdrage wordt niet aangesproken.

Wat zijn de kosten?

De kosten van de 1e afspraak, de intake inclusief de acupunctuurbehandeling is 99,- alle vervolgbehandelingen zijn  69,-

Hoe lang duurt een acupunctuurbehandeling?

De eerste afspraak duurt ongeveer 1,5 uur, tijdens het intake gesprek gaan we dieper in op jouw gezondheid en menstruatiecyclus en krijg je ook de eerste acupunctuur behandeling. De vervolg afspraken duren ongeveer 1 uur.

Kan ik dit programma ook volgen als ik al in een fertiliteitstraject zit zoals IUI of IVF?

Jazeker, acupunctuur heeft zelfs een ondersteunend effect bij vruchtbaarheidsbehandelingen. Je kunt het programma starten ieder moment van het traject. Hoe eerder, hoe meer resultaat.

Wat wordt er van mij verwacht?

Een positieve instelling om samen aan de slag te gaan met de gekregen tips en adviezen. Daarnaast moet je per week 1 uur de tijd maken voor een acupunctuurbehandeling.

Word ik binnen deze drie maanden zwanger?

Deze belofte kan ik je helaas niet doen, maar misschien wel… Je bent dan zeker niet de eerste die al vrij snel zwanger is na het starten met de acupunctuurbehandelingen en opvolgen van de adviezen. Wat er in ieder geval gebeurt in deze 3 maanden is dat je een beter inzicht hebt in jouw meest vruchtbare momenten.  Dat je weet hoe je jouw vruchtbaarheid kunt optimaliseren door middel van voeding en leefstijl en dat je vertrouwen hebt in jouw eigen lichaam.
 

 

 

Ik voel me veel energieker en slaap stukken dieper, eindelijk uitgerust wakker worden, dank

- Miriam

Nooit geweten dat mijn menstruatieklachten zo eenvoudig te verhelpen waren

- Ella

Sinds ik met acupunctuur ben gestart heb ik het gevoel dat ik veel meer invloed heb op mijn vruchtbaarheid, dit geeft mij meer rust en vertrouwen. Ik weet nu veel beter wanneer ik het meest vruchtbaar ben en wat ik en mijn man het beste kunnen eten.

- Miranda

Sinds acupunctuur heb ik veel minder opvliegers en slaap ik rustiger

- Kristine

Na een lange periode van onzekerheden ben ik nu toch zwanger met de hulp van acupunctuur

- Manon

ik merkte direct dat er iets in mijn lichaam veranderde. Het resultaat mag er zijn, nu 12 weken zwanger!

- Miranda

Na maanden bloedverlies door een baarmoederverzakking, heeft acupunctuur een operatie kunnen voorkomen

- Diana

Na eerdere miskramen was ik heel onzeker, nu ben ik vol vertrouwen al 5 maanden zwanger

- Sonya

Ongelofelijk dat zulke dunne naaldjes zo een grote verandering teweeg brengen. Ik voel mij een heel ander mens.

- Lotte

BLOGS

Als je meer wilt weten

  • Kinderwens en acupunctuur

    Acupunctuur kan het verschil maken tussen onvruchtbaarheid en vruchtbaarheid. De laatste jaren zijn er in Nederland vele koppels met vruchtbaarheidsproblemen. Helaas stijgt het percentage onvruchtbare koppels nog steeds. De Chinese geneeswijze kent vele oorzaken voor onvruchtbaarheid. Omdat ieder mens verschillend is werkt Acupunctuur Puur niet met één type behandeling, maar wordt de behandeling speciaal voor jou op maat gemaakt.

  • Pijn en endometriose

    Endometriose wordt ook wel de vergeten ziekte genoemd. Momenteel is er meer aandacht bij artsen, ziekenhuizen en in de media voor deze aandoening. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 vrouwe endometriose heeft, waarschijnlijk is dit zelfs 1 op de 4 vrouwen. Maar omdat endometriose niet zo gemakkelijk te vinden is in het lichaam zijn deze aantallen dus waarschijnlijk ook niet bekend. 

  • Ken je menstruatiecyclus

    Ongeveer één keer per maand maakt jouw lichaam zich klaar voor een zwangerschap. Naast dat er een eitje rijpt maakt het ook baarmoederslijmvlies zich klaar voor de innesteling door dikker te worden. Als het eitje niet bevrucht is of wanneer de innesteling niet is gelukt maakt je baarmoeder zich klaar om dit verdikte baarmoederslijmvlies/endometrium af te stoten inclusief het eitje. Dan ontstaat er een bloeding, de menstruatie. Deze maandelijkse bloeding start in je pubertijd. 

CONTACT

Een afspraak maken

Neem gerust contact op. Bel, app of mail mij, of vul het onderstaand contactformulier in. Vermeld hierin geen privacygevoelige informatie zoals geboortedatum, BSN nummer etc. Zodra ik de mail heb ontvangen, neem ik contact met je op.

 

Neem contact op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*


Bekijk onze disclaimer »
ACUPUNCTUUR PUUR VROUW AMERSFOORT
+31 (0)6 2379 2379 of via whatsapp
Poortersdreef 106, 3824 DR Amersfoort
mail mij
  Behandeling op afspraak:
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
15.00
9.00 
9.00
9.00
- 21.00
- 21.00
- 17.00
- 14.00

 

Bij IVF, Cryo en IUI behandelingen zijn afhankelijk van het behandelplan ook afspraken mogelijk in het weekend, met een toeslag van 25%.

Volg je Acupunctuur Puur Vrouw al?

 
© 2013 - 2020 Hester Hanken / Acupunctuur Puur
Niets dat op deze website vermeld wordt mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hester Hanken worden gekopieerd, gedupliceerd of op andere wijze gebruikt worden.
 

Ontwerp: De Vriesch Originals | Realisatie: De Goudse Wolf