HEB JIJ EEN KOUDE BAARMOEDER?

Doe de test!

 

Om mijn cliënten de tijd en aandacht te geven die zij verdienen, kan ik op dit moment geen nieuwe afspraken maken. 
Er is momenteel een cliëntenstop tot september, wil je op de wachtlijst stuur dan een app naar 0623792379, lieve groet Hester.

Heb je een kinderwens en wil je direct aan de slag? Neem dan snel een kijkje op mijn trainingsplatform  www.puurvrouwacademie.nl 

Het online-programma is door mij ontwikkeld om extra advies en ondersteuning te bieden vooraf en tijdens de acupunctuurbehandelingen.

 EEN KOUDE BAARMOEDER

Waarom het zwanger worden maar niet lukt?

Iedere maand een nieuwe kans zou je denken, maar tot op heden is het nog steeds niet gelukt om zwanger te worden. Wordt je keer op keer onzekerder en heb je geen idee wat je kunt doen om je kansen op een zwangerschap te vergroten? Er zijn gelukkig veel manieren om je vruchtbaarheid een positieve boost te geven. Vanuit de Chinese geneeskunde wordt er anders tegen fertiliteit aangekeken, het gaat erom dat je in balans bent. 

 

 

Wanneer je in balans bent is de kans op een zwangerschap vele malen hoger

Maar hoe dan? Een van de meest voorkomende oorzaken waarom het zwanger worden (of zwanger blijven) niet lukt, is een 'koude baarmoeder'. Het is een term uit de Chinese geneeskunde die gebruikt wordt bij onvruchtbaarheidsproblemen. Het wil niet zeggen dat je baarmoeder letterlijk te koud is, maar het geeft wel aan dat de temperatuurregulatie problemen geeft.

 


Heb jij een koude baarmoeder?

Wat moet jij je daar nou bij voorstellen? In de Chinese geneeswijze is een koude baarmoeder een alom bekent begrip, maar misschien heb jij er nog nooit van gehoord. Bij veel vrouwen die de diagnose onbegrepen verminderd vruchtbaar hebben gekregen is er vaak een te koude baarmoeder. Dit zou wel eens de reden kunnen zijn dat jouw zwangerschap uitblijft.

 

Eet jezelf zwanger!

We gaan jou alles leren over je spijsvertering,  de effecten van verschillende voedingsmiddelen en het effect daarvan op jouw vruchtbaarheid. Je leert welke voeding het beste bij jou past en hoe je geschikte maaltijden bereid. Verder helpen we jou hoe je afkomt van dat altijd koude gevoel en hoe je meer energie krijgt.

Na de training heb je een beter inzicht in je cyclus en weet je precies wannner jouw vruchtbare dagen zijn. Je herkent de signalen van jouw lichaam en weet hoe je hierop in kunt spelen. Per fase in je cyclus krijg je van ons massagepunten die je vruchtbaarheid een boost geven. Zodra je de voedingsadviezen en onze tips gaat toepassen in je dagelijks leven zal je meteen veranderingen gaan merken. Deze veranderingen zal je ook terug zien in je cyclus. Een cyclus die beter in balans is, heeft een grote positieve invloed op je vruchtbaarheid.

 

Herken jij je hierin?

- Altijd koude handen

- Een laag libido

- Voeten als ijsklompen

- Weinig energie aan het einde van de dag

- Of juist moeite met opstaan

- Zit je het liefst met een dekentje op de bank

- En is de warme kruik je beste vriend

 

Moet je bij meerdere vragen met JA antwoorden, dan zegt dat in ieder geval iets over dat jouw temperatuur niet helemaal goed geregeld is.

 

De oplossing is simpel en makkelijk toepasbaar!

Alle kennis om je probleem op te lossen, is beschikbaar in de online cursus “koude baarmoeder”.

Je leert hoe je spijsvertering werkt, welke voedingsmiddelen bijdragen aan een betere gezondheid, hoe je afkomt van je vermoeidheid én je kouwelijkheid, waarom je beter geen salades en kwark kunt eten en je leert hoe je geschikte maaltijden maakt die je gezondheid (en vruchtbaarheid!) verbeteren.Je krijgt meer inzicht in je cyclus, je hebt toegang tot een cyclusdagboek, een BBT curve, castoroliepakkingen en je krijgt uitleg over welke punten je zelf kunt masseren om de innesteling te bevorderen.

menstruatie_cyclus
vrouwelijke_cyclus
vrouwelijke_hormonen
vruchtbaarheid

Wil je aan de slag en je kansen optimaal benutten?

Een koude baarmoeder is waarschijnlijk de meest voorkomende reden van onvruchtbaarheid die wij zien in acupunctuur praktijken. Gelukkig is hier vrij snel iets aan te veranderen. Het aanpassen van je voeding is één van de dingen die ontzettend snel resultaat oplevert. Ontzettend snel, vaak al binnen een week, zie je grote veranderingen in hun temperatuur en voelen deze vrouwen zich ook energieker. De meeste vrouwen raken gelukkig ook zwanger!

TIJDELIJKE PRIJS 97,-

Jij wilt toch ook weten:

- Welke hormonen actief zijn

- Welke voeding het meest geschikt is

- Hoe je afrekent met je vermoeidheid

- Wat je lichaamstemperatuur je vertelt

- Welke acupressuurpunten je kunt gebruiken

- Alles over je vrouwelijke cyclus

- Hoe je warmte pakkingen kunt toepassen

 

Hoe jouw koude baarmoeder verandert in een warm nest!

 

 

Wil je nog iets vragen?

Of wil je liever eerst bespreken welke training het beste bij jou past?

Deze training is gemaakt door Puur vrouw academie, een online platform voor vrouwen. De Puur vrouw academie heb ik opgezet samen met Ilse. Beide zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van vrouwenklachten en vruchtbaarheidsproblemen. Je kan ons altijd een mailtje sturen via info@puurvrouwacademie.nl of we kunnen een belafspraak maken om jouw situatie en de training te bespreken.

Liefs Hester
& Ilse

 

ik merkte direct dat er iets in mijn lichaam veranderde. Het resultaat mag er zijn, nu 12 weken zwanger!

- Miranda

Sinds acupunctuur heb ik veel minder opvliegers en slaap ik rustiger

- Kristine

Na een lange periode van onzekerheden ben ik nu toch zwanger met de hulp van acupunctuur

- Manon

Na maanden bloedverlies door een baarmoederverzakking, heeft acupunctuur een operatie kunnen voorkomen

- Diana

Sinds ik met acupunctuur ben gestart heb ik het gevoel dat ik veel meer invloed heb op mijn vruchtbaarheid, dit geeft mij meer rust en vertrouwen. Ik weet nu veel beter wanneer ik het meest vruchtbaar ben en wat ik en mijn man het beste kunnen eten.

- Miranda

Ik voel me veel energieker en slaap stukken dieper, eindelijk uitgerust wakker worden, dank

- Miriam

Na eerdere miskramen was ik heel onzeker, nu ben ik vol vertrouwen al 5 maanden zwanger

- Sonya

Nooit geweten dat mijn menstruatieklachten zo eenvoudig te verhelpen waren

- Ella

Ongelofelijk dat zulke dunne naaldjes zo een grote verandering teweeg brengen. Ik voel mij een heel ander mens.

- Lotte

BLOGS

Als je meer wilt weten

  • Kinderwens en acupunctuur

    Acupunctuur kan het verschil maken tussen onvruchtbaarheid en vruchtbaarheid. De laatste jaren zijn er in Nederland vele koppels met vruchtbaarheidsproblemen. Helaas stijgt het percentage onvruchtbare koppels nog steeds. De Chinese geneeswijze kent vele oorzaken voor onvruchtbaarheid. Omdat ieder mens verschillend is werkt Acupunctuur Puur niet met één type behandeling, maar wordt de behandeling speciaal voor jou op maat gemaakt.

  • Pijn en endometriose

    Endometriose wordt ook wel de vergeten ziekte genoemd. Momenteel is er meer aandacht bij artsen, ziekenhuizen en in de media voor deze aandoening. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 vrouwe endometriose heeft, waarschijnlijk is dit zelfs 1 op de 4 vrouwen. Maar omdat endometriose niet zo gemakkelijk te vinden is in het lichaam zijn deze aantallen dus waarschijnlijk ook niet bekend. 

  • Ken je menstruatiecyclus

    Ongeveer één keer per maand maakt jouw lichaam zich klaar voor een zwangerschap. Naast dat er een eitje rijpt maakt het ook baarmoederslijmvlies zich klaar voor de innesteling door dikker te worden. Als het eitje niet bevrucht is of wanneer de innesteling niet is gelukt maakt je baarmoeder zich klaar om dit verdikte baarmoederslijmvlies/endometrium af te stoten inclusief het eitje. Dan ontstaat er een bloeding, de menstruatie. Deze maandelijkse bloeding start in je pubertijd. 

CONTACT

Een afspraak maken

Neem gerust contact op. Bel, app of mail mij, of vul het onderstaand contactformulier in. Vermeld hierin geen privacygevoelige informatie zoals geboortedatum, BSN nummer etc. Zodra ik de mail heb ontvangen, neem ik contact met je op.

 

Neem contact op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*


Bekijk onze disclaimer »
ACUPUNCTUUR PUUR VROUW AMERSFOORT
+31 (0)6 2379 2379 of via whatsapp
Poortersdreef 106, 3824 DR Amersfoort
mail mij
  Behandeling op afspraak:
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
15.00
9.00 
9.00
9.00
- 21.00
- 21.00
- 17.00
- 14.00

 

Bij IVF, Cryo en IUI behandelingen zijn afhankelijk van het behandelplan ook afspraken mogelijk in het weekend, met een toeslag van 25%.

Volg je Acupunctuur Puur Vrouw al?

 
© 2013 - 2020 Hester Hanken / Acupunctuur Puur
Niets dat op deze website vermeld wordt mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hester Hanken worden gekopieerd, gedupliceerd of op andere wijze gebruikt worden.
 

Ontwerp: De Vriesch Originals | Realisatie: De Goudse Wolf