Ongemakken in de zwangerschap

Menstruatieklachten

Kinderwens en IVF begeleiding

info?  06 23792379

Om mijn cliënten de tijd en aandacht te geven die zij verdienen, kan ik op dit moment geen nieuwe afspraken maken. 
Er is momenteel een cliëntenstop tot september, wil je op de wachtlijst stuur dan een app naar 0623792379, lieve groet Hester.

Heb je een kinderwens en wil je direct aan de slag? Neem dan snel een kijkje op mijn trainingsplatform  www.puurvrouwacademie.nl 

Het online-programma is door mij ontwikkeld om extra advies en ondersteuning te bieden vooraf en tijdens de acupunctuurbehandelingen.

VERBETER JE VRUCHTBAARHEID

Wil jij op een positieve manier aan de slag met je kinderwens?

Jullie hebben de keuze gemaakt en willen graag een kindje. Hoe pak je dat aan, wachten tot het een keer lukt of er zelf bewust alles aan doen om het te laten slagen. Veel mensen worden onzeker van de soms tegenstrijdige adviezen die je online vindt en dat is begrijpelijk.

 

Waarom nog langer afwachten, benut je kansen!

Speciaal voor alle vrouwen met en kinderwens hebben wij een training gemaakt. Omdat onze droom is dat we door onze kennisoverdracht heel veel vrouwen mogen helpen om hun droom te verwezenlijken. Wil je het liefst zwanger worden op en natuurlijk manier wij helpen je graag!

 

 


 

 

Deze training gaat verder dan de algemeen bekende adviezen

Door de vele jaren ervaring vanuit onze acupunctuur praktijken weten wij dat iedere vrouw uniek is en haar eigen persoonlijke adviezen nodig heeft. Wij hebben ervaren dat onze aanpak en tips al heel veel vrouwen hebben geholpen om zwanger te raken. Daarom hebben wij onze kennis gebundeld en geven jouw in onze onlinetraining alle inzichten vanuit de Chinese geneeskunde, ook beschrijven we processen en hormonen zoals die Westers bekend zijn.

 

Wij houden rekening met jou!

Hoe fijn is het niet als al deze adviezen voor jou samengebracht zijn in een training. Tijdens de training heb je met ons contact over jou cyclusverloop en zullen wij jou begeleiden voor jouw specifieke ondersteuning.

 

Ben je benieuwd en wil je direct aan de slag?

Jij wil er alles aan doen om je vruchtbaarheid te vergroten. Het liefst doe je dat op een natuurlijke manier. Hoe beter jouw balans, hoe groter de kans op een zwangerschap. Het is dus belangrijk is dat jouw lichaam in balans is. We bieden jou in onze training vele mogelijkheden om hieraan te gaan werken.

We leren je hoe een cyclus eigenlijk werkt en welke hormonen een  belangrijke rol spelen. We leren je welke voeding het beste bij jou past en hoe je deze iedere fase van je cyclus kunt inzetten. Na je menstruatie heb je behoefte aan voeding die je bloed weer aansterkt, in de periode na je menstruatie juist aan voeding die de eicelontwikkeling ondersteunt.

 

Aan jou de keuze welke adviezen je gaat gebruiken

Wanneer je eisprong geweest is, wil je juist die dingen eten die helpen bij de innesteling. Je leert welke acupressuurpunten je kunt gebruiken per fase in je cyclus. Zo zijn er punten die de groei van de eicel stimuleren of punten die juist de eisprong bevorderen. Je leert het aanbrengen van castoroliepakkingen. En we leren hoe je deze kunt combineren met een zeer effectieve fertiliteitsmassage. Voor deze massage leren we je de verschillende technieken.

Jij hebt zelf ongelooflijk veel invloed!

Heb jij ook behoefte aan kennis over jouw lichaam en hoe zij functioneert? Als eerste ga je je cyclus in kaart brengen. Dit kan met behulp van het cyclusdagboek en door het bijhouden van je temperatuur. Ook ga je kijken hoe jouw menstruatie verloopt. Heb je veel of juist weinig bloedverlies? Ervaar je veel pijn of stelt jou menstruatie niet veel voor? Al deze informatie geeft belangrijke informatie over jouw balans. Je leert signalen van je lichaam herkennen en gaat ontdekken wat jouw meest vruchtbare dagen zijn, en dat is niet altijd wat je denkt. Je gaat ontdekken wat je cyclus jou verteld en hoe je het beste daar positieve invloed op kan uitoefenen om je droom in vervulling te laten gaan.

Je volgt de training op jouw manier op jouw moment

Iedereen heeft het druk, daarom is het fijn dat jij de training kunt volgen op de momenten die jou het beste uitkomen. Iedere dag een paar minuten kunnen al het verschil maken! De training volgt één gehele cyclus, je herhaalt deze nog 2 keer. De totale tijd die jouw lichaam nodig heeft om zich klaar te maken voor een zwangerschap is 3 maanden. Tijdens de training kun je gebruik maken van een cyclusdagboek en recepten daarnaast zijn er verschillende pdf’s om in te vullen; een temperatuurcurve, een eetdagboek of je menstruatieoverzicht. Ook heb je toegang tot diverse e-books.

mindset_vruchtbaarheid
temperatuur_opnemen_BBT_curve
vrouwelijke_cyclus_menstruatie

TIJDELIJKE PRIJS 197,-

 

De trainingen zijn ingedeeld in de 4 fasen van je cyclus. 

Per fase leer je:

- Inzicht krijgen in je vrouwelijke cyclus

- Welke hormonen een rol spelen

- Hoe je een fertiliteitsmassage kunt toepassen

- Hoe je voeding optimaal kunt inzetten

- Wat acupressuur doet voor jou

- Waarom affirmaties zo belangrijk zijn

-Je balans te herstellen

 

 

 

Wil je nog iets vragen?

Of wil je liever eerst bespreken welke training het beste bij jou past?

Deze training is gemaakt door Puur vrouw academie, een online platform voor vrouwen. De Puur vrouw academie heb ik opgezet samen met Ilse. Beide zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van vrouwenklachten en vruchtbaarheidsproblemen. Je kan ons altijd een mailtje sturen via info@puurvrouwacademie.nl of we kunnen een belafspraak maken om jouw situatie en de training te bespreken.

Liefs Hester
& Ilse

 

Ik voel me veel energieker en slaap stukken dieper, eindelijk uitgerust wakker worden, dank

- Miriam

Sinds ik met acupunctuur ben gestart heb ik het gevoel dat ik veel meer invloed heb op mijn vruchtbaarheid, dit geeft mij meer rust en vertrouwen. Ik weet nu veel beter wanneer ik het meest vruchtbaar ben en wat ik en mijn man het beste kunnen eten.

- Miranda

Nooit geweten dat mijn menstruatieklachten zo eenvoudig te verhelpen waren

- Ella

Ongelofelijk dat zulke dunne naaldjes zo een grote verandering teweeg brengen. Ik voel mij een heel ander mens.

- Lotte

ik merkte direct dat er iets in mijn lichaam veranderde. Het resultaat mag er zijn, nu 12 weken zwanger!

- Miranda

Na eerdere miskramen was ik heel onzeker, nu ben ik vol vertrouwen al 5 maanden zwanger

- Sonya

Na maanden bloedverlies door een baarmoederverzakking, heeft acupunctuur een operatie kunnen voorkomen

- Diana

Na een lange periode van onzekerheden ben ik nu toch zwanger met de hulp van acupunctuur

- Manon

Sinds acupunctuur heb ik veel minder opvliegers en slaap ik rustiger

- Kristine

BLOGS

Als je meer wilt weten

  • Kinderwens en acupunctuur

    Acupunctuur kan het verschil maken tussen onvruchtbaarheid en vruchtbaarheid. De laatste jaren zijn er in Nederland vele koppels met vruchtbaarheidsproblemen. Helaas stijgt het percentage onvruchtbare koppels nog steeds. De Chinese geneeswijze kent vele oorzaken voor onvruchtbaarheid. Omdat ieder mens verschillend is werkt Acupunctuur Puur niet met één type behandeling, maar wordt de behandeling speciaal voor jou op maat gemaakt.

  • Pijn en endometriose

    Endometriose wordt ook wel de vergeten ziekte genoemd. Momenteel is er meer aandacht bij artsen, ziekenhuizen en in de media voor deze aandoening. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 vrouwe endometriose heeft, waarschijnlijk is dit zelfs 1 op de 4 vrouwen. Maar omdat endometriose niet zo gemakkelijk te vinden is in het lichaam zijn deze aantallen dus waarschijnlijk ook niet bekend. 

  • Ken je menstruatiecyclus

    Ongeveer één keer per maand maakt jouw lichaam zich klaar voor een zwangerschap. Naast dat er een eitje rijpt maakt het ook baarmoederslijmvlies zich klaar voor de innesteling door dikker te worden. Als het eitje niet bevrucht is of wanneer de innesteling niet is gelukt maakt je baarmoeder zich klaar om dit verdikte baarmoederslijmvlies/endometrium af te stoten inclusief het eitje. Dan ontstaat er een bloeding, de menstruatie. Deze maandelijkse bloeding start in je pubertijd. 

CONTACT

Een afspraak maken

Neem gerust contact op. Bel, app of mail mij, of vul het onderstaand contactformulier in. Vermeld hierin geen privacygevoelige informatie zoals geboortedatum, BSN nummer etc. Zodra ik de mail heb ontvangen, neem ik contact met je op.

 

Neem contact op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*


Bekijk onze disclaimer »
ACUPUNCTUUR PUUR VROUW AMERSFOORT
+31 (0)6 2379 2379 of via whatsapp
Poortersdreef 106, 3824 DR Amersfoort
mail mij
  Behandeling op afspraak:
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
15.00
9.00 
9.00
9.00
- 21.00
- 21.00
- 17.00
- 14.00

 

Bij IVF, Cryo en IUI behandelingen zijn afhankelijk van het behandelplan ook afspraken mogelijk in het weekend, met een toeslag van 25%.

Volg je Acupunctuur Puur Vrouw al?

 
© 2013 - 2020 Hester Hanken / Acupunctuur Puur
Niets dat op deze website vermeld wordt mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hester Hanken worden gekopieerd, gedupliceerd of op andere wijze gebruikt worden.
 

Ontwerp: De Vriesch Originals | Realisatie: De Goudse Wolf