info?  06 23792379

Menstruatieklachten

Kinderwens en IVF begeleiding

Op dit moment werk ik met een wachtlijst, wil je op deze lijst app mij.

Heb je een kinderwens en wil je direct aan de slag? Neem dan snel een kijkje op mijn trainingsplatform  www.puurvrouwacademie.nl 

Het online programma is mede door mij ontwikkeld om extra advies en ondersteuning te bieden vooraf en tijdens de acupunctuurbehandelingen. Maar is ook zeer geschikt om los van de acupunctuurbehandelingen te gebruiken. Heb je interesse? App mij: 0623792379

 

OVER MIJ

Hester Hanken

Toen ik de acupunctuuropleiding volgde wist ik het al, ik wil een praktijk alleen voor vrouwen. Mijn eindscriptie schreef ik over de vervroegde overgang, POF.  Ik was op mijn 37e moeder geworden en vrijwel direct daarna kwam ik in de overgang. Nog maar net moeder en je voelen als een vrouw in de menopauze met de daarbij horende opvliegers, nachtzweten en vaak despressieve gevoelens was geen pretje.

Ik heb zelf ervaren dat een vrouwenlichaam ontzettend afhankelijk is van de juiste hormonale balans en dat vruchtbaarheid en je vrouwelijke cyclus een zeer kostbaar goed is. Dit versterkte mijn gevoel dat ik mijn acupunctuurbehandelingen in wilde zetten speciaal voor vrouwen.

Ik vind het heel belangrijk dat vrouwen, maar misschien zelfs nog belangrijker jonge meiden, een beter inzicht krijgen in hun vrouwelijke cyclus en hierdoor zichzelf beter leren kennen. Als je jezelf beter begrijpt en aanvoelt kun je ook beter mee bewegen met de lichamelijke veranderingen en je hierdoor lichamelijk en geestelijk veel beter in balans voelen. Waarom weten wij als vrouwen eigenlijk zo ontzettend weinig over onze cyclus? Ik wil jou helpen je cyclus beter te begrijpen en hierop een juiste manier mee om te gaan.

Wanneer je een beter inzicht hebt in jouw cyclus is het ook mogelijk om zelf met de juiste adviezen je vruchtbaarheid te verbeteren. Op deze manier kunnen we samenwerken aan jouw wens om zwanger te raken. Naast acupunctuurbehandelingen is het mogelijk om als extra ondersteuning een online programma te volgen waarin je alles leert om je kans op een zwangerschap te verhogen. Kijk hiervoor op mijn trainingsplatform: http://www.puurvrouwacademie.nl

Acupunctuur helpt jou om je weer Puur Vrouw te voelen!

 

Behandeling
Over mij
Acupuncturist

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van vrouwen en hun gezondheid blijf ik mij continue bijscholen. Ook ben ik lid van mijn beroepsorganisatie NVA, de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. 

Behandeling
Mijn aanpak
behandeling

Ik wil iedere vrouw in mijn praktijk een veilige plek bieden.  Waar tijd en ruimte is voor jouw verhaal, waar je je begrepen voelt en waar je de steun krijgt die jij verdiend. Ik zal jou ondersteunen met acupunctuur, voeding- en leefstijladviezen. 

Behandeling
Mijn praktijk
Nieuwland, Amersfoort

Acupunctuur Puur Vrouw staat voor een vriendelijke, pure en natuurlijke aanpak van jouw klachten. In mijn praktijk probeer ik een professionele, warme en persoonlijke sfeer te creeëren. Echt even een belangrijk moment voor jezelf! 

Nooit geweten dat mijn menstruatieklachten zo eenvoudig te verhelpen waren

- Ella

Sinds ik met acupunctuur ben gestart heb ik het gevoel dat ik veel meer invloed heb op mijn vruchtbaarheid, dit geeft mij meer rust en vertrouwen. Ik weet nu veel beter wanneer ik het meest vruchtbaar ben en wat ik en mijn man het beste kunnen eten.

- Miranda

Na eerdere miskramen was ik heel onzeker, nu ben ik vol vertrouwen al 5 maanden zwanger

- Sonya

Ik voel me veel energieker en slaap stukken dieper, eindelijk uitgerust wakker worden, dank

- Miriam

Ongelofelijk dat zulke dunne naaldjes zo een grote verandering teweeg brengen. Ik voel mij een heel ander mens.

- Lotte

Sinds acupunctuur heb ik veel minder opvliegers en slaap ik rustiger

- Kristine

Na maanden bloedverlies door een baarmoederverzakking, heeft acupunctuur een operatie kunnen voorkomen

- Diana

Na een lange periode van onzekerheden ben ik nu toch zwanger met de hulp van acupunctuur

- Manon

ik merkte direct dat er iets in mijn lichaam veranderde. Het resultaat mag er zijn, nu 12 weken zwanger!

- Miranda

BLOGS

Als je meer wilt weten

  • Kinderwens en acupunctuur

    Acupunctuur kan het verschil maken tussen onvruchtbaarheid en vruchtbaarheid. De laatste jaren zijn er in Nederland vele koppels met vruchtbaarheidsproblemen. Helaas stijgt het percentage onvruchtbare koppels nog steeds. De Chinese geneeswijze kent vele oorzaken voor onvruchtbaarheid. Omdat ieder mens verschillend is werkt Acupunctuur Puur niet met één type behandeling, maar wordt de behandeling speciaal voor jou op maat gemaakt.

  • Pijn en endometriose

    Endometriose wordt ook wel de vergeten ziekte genoemd. Momenteel is er meer aandacht bij artsen, ziekenhuizen en in de media voor deze aandoening. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 vrouwe endometriose heeft, waarschijnlijk is dit zelfs 1 op de 4 vrouwen. Maar omdat endometriose niet zo gemakkelijk te vinden is in het lichaam zijn deze aantallen dus waarschijnlijk ook niet bekend. 

  • Ken je menstruatiecyclus

    Ongeveer één keer per maand maakt jouw lichaam zich klaar voor een zwangerschap. Naast dat er een eitje rijpt maakt het ook baarmoederslijmvlies zich klaar voor de innesteling door dikker te worden. Als het eitje niet bevrucht is of wanneer de innesteling niet is gelukt maakt je baarmoeder zich klaar om dit verdikte baarmoederslijmvlies/endometrium af te stoten inclusief het eitje. Dan ontstaat er een bloeding, de menstruatie. Deze maandelijkse bloeding start in je pubertijd. 

CONTACT

Een afspraak maken

Neem gerust contact op. Bel, app of mail mij, of vul het onderstaand contactformulier in. Vermeld hierin geen privacygevoelige informatie zoals geboortedatum, BSN nummer etc. Zodra ik de mail heb ontvangen, neem ik contact met je op.

 

Neem contact op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*


Bekijk onze disclaimer »
ACUPUNCTUUR PUUR VROUW AMERSFOORT
+31 (0)6 2379 2379 of via whatsapp
Poortersdreef 106, 3824 DR Amersfoort
mail mij
  Behandeling op afspraak:
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
15.00
9.00 
9.00
9.00
- 21.00
- 21.00
- 17.00
- 14.00

 

Bij IVF, Cryo en IUI behandelingen zijn afhankelijk van het behandelplan ook afspraken mogelijk in het weekend, met een toeslag van 25%.

Volg je Acupunctuur Puur Vrouw al?

 
© 2013 - 2020 Hester Hanken / Acupunctuur Puur
Niets dat op deze website vermeld wordt mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hester Hanken worden gekopieerd, gedupliceerd of op andere wijze gebruikt worden.
 

Ontwerp: De Vriesch Originals | Realisatie: De Goudse Wolf