Op dit moment werk ik met een wachtlijst, wil je op deze lijst app mij.

Heb je een kinderwens en wil je direct aan de slag? Neem dan snel een kijkje op mijn trainingsplatform  www.puurvrouwacademie.nl 

Het online programma is mede door mij ontwikkeld om extra advies en ondersteuning te bieden vooraf en tijdens de acupunctuurbehandelingen. Maar is ook zeer geschikt om los van de acupunctuurbehandelingen te gebruiken. Heb je interesse? App mij: 0623792379

 

Bevorder je vruchtbaarheid

Werk aan je vruchtbaarheid

 • Stop met roken, drugs en het drinken van alcohol. Matig het drinken van koffie, zwarte thee en frisdranken.
 • Het lichaam van de vrouw heeft even de tijd nodig om te "ontpillen" zoals dat ook wel genoemd wordt. De anticonceptie die jij wellicht gebruikt hebt heeft ook na het stoppen nog een bepaalde periode invloed op jouw lichaam.
 • Drink voldoende water, het liefst op kamertemperatuur of warmer. Je lichaam bestaat voor 70% uit water, om alle processen in je lichaam optimaal te laten verlopen heb je voldoende water nodig.
 • Eet gezonde voeding. Eet dagelijks voldoende groente en fruit het liefst biologisch, eet gezonde vetten; omega 3. Gebruik volkoren producten, eet wekelijks peulvruchten, eet dagelijks eiwitten. Eet minimaal 1x per week biologisch rundvlees.
 • Stop met het eten van suikers, witmeel producten, transvetten en toevoegingen zoals smaakversterkers E621 t/m E636, glutamaat en soja. Beperk het gebruik van koemelk-producten.
 • Gebruik een prenatale multi voor de juiste aanvulling van vitaminen en mineralen.  Neem dagelijks een goede Multi mama van een merk wat natuurlijke (bio)ingrediënten bevat.
 • Beweeg of sport minimaal 3 x per week, voor minimaal 30 minuten. Gaan krachtrainingen of duursporten.
 • Vermijd pesticiden en plastics,  zoals plastic waterflesjes, plastics om groenten, gifstoffen in schoonmaakmiddelen, huid- en haarcosmetica  en gewas bescherming.
 • Doe aan stressreductie; ontspan, mediteer, een massage ,yoga, of een dagelijkse wandeling, lees, teken of zing.
 • Heb lief, knuffel en aai, dit bevordert de  aanmaak van het hormoon oxytocine. Dit hormoon is belangrijk voor een goede bevruchting. Wees lief voor je buik en geef jezelf een aantal keren per week een warmtepakking en buikmassage.
 • Vrij op het juiste moment, noteer je menstruatiecyclus en voorspel je ovulatie. Het eitje is tussen de 18 en 24 uur vruchtbaar, het sperma kan wel 3 tot 5 dagen overleven in de baarmoeder. Dus vrij om de dag in jouw vruchtbare periode.
 • Geniet, doe dingen die je leuk vindt en waar je blij van wordt, ook al is dat niet altijd makkelijk misschien.
 • Geef jezelf de tijd om zwanger te worden, binnen 1 jaar zwanger zijn is niet voor iedereen weggelegd, maar dat wil niet zeggen dat je onvruchtbaar bent. Je bent vruchtbaarder dan je denkt!

Zoek hulp als je daar aan toe bent. Acupunctuur kan in combinatie met je juiste leefstijl en voeding misschien voor jullie wel het verschil maken.Wil je meer weten over wat acupunctuur voor jou kan betekenen bel of mail mij. Hester Hanken, Acupunctuur Puur Vrouw in Amersfoort, bel/app 06 23792379 of info@acupunctuur-puur.nl

CONTACT

Een afspraak maken

Neem gerust contact op. Bel, app of mail mij, of vul het onderstaand contactformulier in. Vermeld hierin geen privacygevoelige informatie zoals geboortedatum, BSN nummer etc. Zodra ik de mail heb ontvangen, neem ik contact met je op.

 

Neem contact op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*


Bekijk onze disclaimer »
ACUPUNCTUUR PUUR VROUW AMERSFOORT
+31 (0)6 2379 2379 of via whatsapp
Poortersdreef 106, 3824 DR Amersfoort
mail mij
  Behandeling op afspraak:
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
15.00
9.00 
9.00
9.00
- 21.00
- 21.00
- 17.00
- 14.00

 

Bij IVF, Cryo en IUI behandelingen zijn afhankelijk van het behandelplan ook afspraken mogelijk in het weekend, met een toeslag van 25%.

Volg je Acupunctuur Puur Vrouw al?

 
© 2013 - 2020 Hester Hanken / Acupunctuur Puur
Niets dat op deze website vermeld wordt mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hester Hanken worden gekopieerd, gedupliceerd of op andere wijze gebruikt worden.
 

Ontwerp: De Vriesch Originals | Realisatie: De Goudse Wolf