Op dit moment werk ik met een wachtlijst, wil je op deze lijst app mij.

Heb je een kinderwens en wil je direct aan de slag? Neem dan snel een kijkje op mijn trainingsplatform  www.puurvrouwacademie.nl 

Het online programma is mede door mij ontwikkeld om extra advies en ondersteuning te bieden vooraf en tijdens de acupunctuurbehandelingen. Maar is ook zeer geschikt om los van de acupunctuurbehandelingen te gebruiken. Heb je interesse? App mij: 0623792379

 

De Acupunctuurbehandeling

Acupunctuur is een onderdeel van de al eeuwen oude Chinese geneeswijze. Door middel van acupunctuur kan de energie die in ons lichaam stroomt door zogenaamde meridianen/ energiestromen beïnvloed worden. Bij Acupunctuur Puur Vrouw is er veel aandacht voor jou! 

Voordat de eerste acupunctuurbehandeling plaats vindt wordt er altijd eerst een nauwkeurige diagnose gesteld. Dit gebeurt middels een uitgebreid vraaggesprek, waarin jouw gehele gezondheid bekeken wordt.

Er worden uiteenlopende vragen gesteld over je fysieke en mentale gesteldheid, denk aan; slaappatronen, stoelgang, menstruatiecyclus, kouwelijkheid, dorst, emoties als angst of frustraties. Deze symptomen die ogenschijnlijk niets met uw hoofdklacht te maken hebben kunnen namelijk Chinees gezien een duidelijk verband hebben. Het bekijken van jouw tong (tongdiagnose) en het voelen van je pols (polsdiagnose) zijn essentiële onderdelen van de diagnose. Zij geven informatie over de onbalans in jouw lichaam.

Na dit intakegesprek begint de behandeling. De behandeling bestaat uit het prikken van nauwkeurig gekozen acupunctuurpunten met steriele kleine naaldjes. Bij het prikken van deze naaldjes kan een klein prikje gevoeld worden of een lichte energiestroom. Door speciale naaldtechnieken te gebruiken kan de energiestroom in de meridianen beïnvloed worden. Het intake gesprek en de behandeling nemen ongeveer 1,5 uur in beslag.

Een kort gesprek over de ervaringen sinds de vorige behandeling gaat altijd vooraf aan de vervolgbehandeling. Ook worden bij ieder bezoek wederom de tong bekeken en de pols gevoeld. Daarna worden weer naaldjes ingebracht op de gekozen punten. Omdat ons lichaam zelf genezend is kan het zijn dat er in de tussentijd veranderen hebben plaats gevonden. Om die reden is er geen een behandeling gelijk. En vervolg consult duurt meestal een uur. Een acupunctuurbehandeling kan gecomplementeerd worden met moxa, cupping of quasha.

Het aantal behandelingen is vooraf niet te voorspellen, omdat dit af hangt van het type klacht en jouw persoonlijke gesteldheid. Na een aantal behandelingen zullen we samen de voortgang evalueren en besluiten of de behandelingen worden voortgezet.

Je wordt aangeraden vooraf aan de behandeling geen zware maaltijd te nemen en geen koffie te drinken. Na de behandeling is het goed om water te drinken.

Je hebt voor een acupunctuurbehandeling bij Acupunctuur Puur Vrouw géén verwijsbrief van de huisarts nodig. De behandeling wordt door een flink aantal ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

Interesse gewekt? maak een afspraak bij Hester Hanken van Acupunctuur Puur Vrouw in Amersfoort. bel/app 06 2379 2379 of mail info@acupunctuurpuur.nl

 

CONTACT

Een afspraak maken

Neem gerust contact op. Bel, app of mail mij, of vul het onderstaand contactformulier in. Vermeld hierin geen privacygevoelige informatie zoals geboortedatum, BSN nummer etc. Zodra ik de mail heb ontvangen, neem ik contact met je op.

 

Neem contact op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*


Bekijk onze disclaimer »
ACUPUNCTUUR PUUR VROUW AMERSFOORT
+31 (0)6 2379 2379 of via whatsapp
Poortersdreef 106, 3824 DR Amersfoort
mail mij
  Behandeling op afspraak:
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
15.00
9.00 
9.00
9.00
- 21.00
- 21.00
- 17.00
- 14.00

 

Bij IVF, Cryo en IUI behandelingen zijn afhankelijk van het behandelplan ook afspraken mogelijk in het weekend, met een toeslag van 25%.

Volg je Acupunctuur Puur Vrouw al?

 
© 2013 - 2020 Hester Hanken / Acupunctuur Puur
Niets dat op deze website vermeld wordt mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hester Hanken worden gekopieerd, gedupliceerd of op andere wijze gebruikt worden.
 

Ontwerp: De Vriesch Originals | Realisatie: De Goudse Wolf