Op dit moment werk ik met een wachtlijst, wil je op deze lijst app mij.

Heb je een kinderwens en wil je direct aan de slag? Neem dan snel een kijkje op mijn trainingsplatform  www.puurvrouwacademie.nl 

Het online programma is mede door mij ontwikkeld om extra advies en ondersteuning te bieden vooraf en tijdens de acupunctuurbehandelingen. Maar is ook zeer geschikt om los van de acupunctuurbehandelingen te gebruiken. Heb je interesse? App mij: 0623792379

 

Een superontbijt

Iedereen weet dat het ontbijt één van de belangrijkste maaltijden van de dag is. "Een motor heeft brandstof nodig om te kunnen draaien". Zonder een goed ontbijt komt je stofwisseling niet goed op gang. Maar hoe maak je een makkelijk en gezond ontbijt zonder dat het al teveel tijd kost?

Een warm, gekookt ontbijt is Chinees gezien het beste voor ons lichaam. Dit voedsel is door het koken als het ware deels “voorverteerd”, waar onze maag blij mee is omdat dit het verteringsproces van de maag vergemakkelijkt. Soep in de  morgen is een goede keuze, vol van vitaminen en goede bouwstoffen. Maar hier moeten wij Westerlingen nog wel heel erg aan wennen. Dus daarom kies ik voor warme havermoutse pap.

Een warm, gekookt ontbijt, makkelijk te bereiden en te bewaren zodat ik meerdere porties tegelijk klaar kan maken. Ik kook mijn pannetje havermoutse pap meestal voor 3 á 4 dagen tegelijk. De extra porties bewaar ik in de koelkast. Gemakkelijk op te warmen in de magnetron of in een pannetje om nog wat extra soya melk toe te voegen. De vlokken absorberen de melk dus de pap wordt na afkoeling altijd iets dikker.

Ingrediënten (het liefst biologisch):

  • Havermoutvlokken
  • Soya-, haver- of amandelmelk
  • Kokosrasp
  • Rozijnen, Goji bessen
  • Gedroogde vruchten
  • zonnebloempitten, poempoenpitten

Breng in een pannetje de melk aan de kook, voeg de havermoutvlokken, kokos, rozijnen en de in kleine stukjes gesneden of geknipte vruchten toe. Alles op een laag vuurtje een minuut of 10 door laten koken. Daarna is de pap klaar om gegeten te worden.

Voor een persoonlijke twist kun je lepel biologische cacaopoeder toevoegen, vol met antioxidanten. Maar ook een kardemon, vanilla, een handje chia-zaad, noten of vers fruit doen het goed. Deze pap is gunstig voor je maag, je stoelgang en je bloeddruk. Ook is dit ontbijt zeer voedzaam, dus heb je tot aan de lunch geen hongergevoel meer. 

CONTACT

Een afspraak maken

Neem gerust contact op. Bel, app of mail mij, of vul het onderstaand contactformulier in. Vermeld hierin geen privacygevoelige informatie zoals geboortedatum, BSN nummer etc. Zodra ik de mail heb ontvangen, neem ik contact met je op.

 

Neem contact op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*


Bekijk onze disclaimer »
ACUPUNCTUUR PUUR VROUW AMERSFOORT
+31 (0)6 2379 2379 of via whatsapp
Poortersdreef 106, 3824 DR Amersfoort
mail mij
  Behandeling op afspraak:
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
15.00
9.00 
9.00
9.00
- 21.00
- 21.00
- 17.00
- 14.00

 

Bij IVF, Cryo en IUI behandelingen zijn afhankelijk van het behandelplan ook afspraken mogelijk in het weekend, met een toeslag van 25%.

Volg je Acupunctuur Puur Vrouw al?

 
© 2013 - 2020 Hester Hanken / Acupunctuur Puur
Niets dat op deze website vermeld wordt mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hester Hanken worden gekopieerd, gedupliceerd of op andere wijze gebruikt worden.
 

Ontwerp: De Vriesch Originals | Realisatie: De Goudse Wolf