Kinderwens goodiebag

Voor de vrouwen in mijn praktijk met een kinderwens heb ik een zeer informatieve goodiebag samengesteld. Deze goodiebag is gevuld met informatie over de juiste voedingssupplemenmten, het gebruik van natuurlijke cosmetica of huidverzorging, boekentips en tips ter ontspanning of ter bevordering van je vruchtbaarheid zoals yoga of een massage. Er zit een sample in van een glijmiddel, vitamine D en ook een heerlijk douchegel en zelfs kortingsbonnen. Kortom een heerlijk informatief cadeautje voor jou. Heb jij intersse in deze goodiebag? Laat dan een berichtje achter op het contactformulier of stuur een appje en ik zorg ervoor dat je de goodiebag kunt ophalen!

CONTACT

Een afspraak maken

Neem gerust contact op, bel mij of mail mij. Of vul het onderstaand contactformulier in. Vermeld hierin geen privacygevoelige informatie zoals geboortedatum, BSN nummer etc. Zodra ik de mail heb ontvangen, neem ik contact met je op.

 

Neem contact op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*


Bekijk onze disclaimer »
ACUPUNCTUUR PUUR VROUW AMERSFOORT
+31 (0)6 2379 2379 of via whatsapp
Poortersdreef 106, 3824 DR Amersfoort
mail mij
  Behandeling op afspraak:
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
15.00
9.00 
9.00
9.00
- 21.00
- 21.00
- 17.00
- 14.00

 

Bij IVF, Cryo en IUI behandelingen zijn afhankelijk van het behandelplan ook afspraken mogelijk in het weekend, met een toeslag van 25%.

Volg je Acupunctuur Puur Vrouw al?
Ontwerp: De Vriesch Originals