Mijn aanpak

Voordat de eerste behandeling plaats vindt wordt er altijd eerst nauwkeurig een diagnose gesteld. Dit gebeurt door middel van een uigebreid vraaggesprek en door te luisteren naar jouw verhaal. Er worden verschilldende vragen gesteld, over jouw klachten, je slaappatroon, menstruatiecyclus, stoelgang, emoties zoals irritaties of verdriet. Deze symptomen hebben in jouw ogen misschien niets met de hoofdklacht te maken maar deze kunnen vanuit de Chinese geneeskunde een duidelijk verband hebben. Naast het vraaggesprek is er ook nog de pols- en tongdiagnose, deze geeft extra  informatie over de onbalans in jouw lichaam. Na het intakegesprek volgt de 1e behandeling. De behandeling bestaat uit het prikken van zeer dunne steriele naaldjes op de door mij uitgekozen acupunctuurpunten. Door het aanprikken van deze punten kan ik de energiestroom in jouw lichaam beinvloeden. Het intakegesprek en de behandeling nemen samen ongeveer 1,5 uur in beslag

Iedere volgende afspraak start met een kort gesprek, onder het genot van een kopje thee, over jouw ervaringen na de vorige behandeling. Daarna worden wederom de naaldjes geprikt, dit kan anders zijn dan de vorige keer, afhankelijk van de voortgang van de behandeling. Deze afspraak neemt ongeveer een uur in beslag.

CONTACT

Een afspraak maken

Neem gerust contact op. Bel of mail mij, of vul het onderstaand contactformulier in. Vermeld hierin geen privacygevoelige informatie zoals geboortedatum, BSN nummer etc. Zodra ik de mail heb ontvangen, neem ik contact met je op.

 

Neem contact op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*


Bekijk onze disclaimer »
ACUPUNCTUUR PUUR VROUW AMERSFOORT
+31 (0)6 2379 2379 of via whatsapp
Poortersdreef 106, 3824 DR Amersfoort
mail mij
  Behandeling op afspraak:
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
15.00
9.00 
9.00
9.00
- 21.00
- 21.00
- 17.00
- 14.00

 

Bij IVF, Cryo en IUI behandelingen zijn afhankelijk van het behandelplan ook afspraken mogelijk in het weekend, met een toeslag van 25%.

Volg je Acupunctuur Puur Vrouw al?

 
© 2013 - 2020 Hester Hanken / Acupunctuur Puur
Niets dat op deze website vermeld wordt mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hester Hanken worden gekopieerd, gedupliceerd of op andere wijze gebruikt worden.
 
Ontwerp: De Vriesch Originals | Realisatie: De Goudse Wolf