Mijn praktijk

Acupunctuur Puur Vrouw staat voor een vriendelijke, pure en natuurlijke aanpak van jouw klachten. In mijn praktijk creeër ik een professionele maar ook warme en persoonlijke sfeer waarin het prettig is om behandeld te worden. Mijn patienten vertellen mij altijd dat het een fijne en rustgevend ruimte is. Mijn idee is wanneer jij onspannen bent kan jouw energie vrijer stromen, dat komt de acupunctuurbehandeling en het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam ten goede. De praktijk bevind in de wijk Nieuwland in Amersfoort. De praktijkruimte is op de 1e verdieping van ons woonhuis. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De bushalte is dichtbij en ook voor jouw fiets is voldoende plaats.

CONTACT

Een afspraak maken

Neem gerust contact op. Bel of mail mij, of vul het onderstaand contactformulier in. Vermeld hierin geen privacygevoelige informatie zoals geboortedatum, BSN nummer etc. Zodra ik de mail heb ontvangen, neem ik contact met je op.

 

Neem contact op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*


Bekijk onze disclaimer »
ACUPUNCTUUR PUUR VROUW AMERSFOORT
+31 (0)6 2379 2379 of via whatsapp
Poortersdreef 106, 3824 DR Amersfoort
mail mij
  Behandeling op afspraak:
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
15.00
9.00 
9.00
9.00
- 21.00
- 21.00
- 17.00
- 14.00

 

Bij IVF, Cryo en IUI behandelingen zijn afhankelijk van het behandelplan ook afspraken mogelijk in het weekend, met een toeslag van 25%.

Volg je Acupunctuur Puur Vrouw al?

 
© 2013 - 2020 Hester Hanken / Acupunctuur Puur
Niets dat op deze website vermeld wordt mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hester Hanken worden gekopieerd, gedupliceerd of op andere wijze gebruikt worden.
 
Ontwerp: De Vriesch Originals | Realisatie: De Goudse Wolf