Plas problemen

Ontzettend veel vrouwen hebben last van plasproblemen, van incontinentieproblemen, tot juist niet kunnen plassen of het hebben van een geirriteerde/pijnlijke blaas. Soms gaan deze blaasproblemen ook samen met stoelgangklachten, je ontlasting niet kunnen op houden of juist last hebben van obstipatie. Voor deze vrouwen is er een therapie PTNS genaamd; Percutaneous (door de huid) Tibial (scheenbeen) Nerve (zenuw) Stimulation (stimulatie). Bij deze therapie wordt op het onderbeen een zenuw gestimuleerd met kleine electrische prikkelingen. Deze stimulatie/modulatie (zowel activerend als remmend in te zetten) duurt 30 min en is veilig en niet pijnlijk. Na 4 tot 6 behandelingen 1x per week zal er gëevalueerd worden of de behandeling aanslaat. De totale behandelingduur is 12 behandelingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACT

Een afspraak maken

Neem gerust contact op. Bel of mail mij, of vul het onderstaand contactformulier in. Vermeld hierin geen privacygevoelige informatie zoals geboortedatum, BSN nummer etc. Zodra ik de mail heb ontvangen, neem ik contact met je op.

 

Neem contact op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*


Bekijk onze disclaimer »
ACUPUNCTUUR PUUR VROUW AMERSFOORT
+31 (0)6 2379 2379 of via whatsapp
Poortersdreef 106, 3824 DR Amersfoort
mail mij
  Behandeling op afspraak:
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
15.00
9.00 
9.00
9.00
- 21.00
- 21.00
- 17.00
- 14.00

 

Bij IVF, Cryo en IUI behandelingen zijn afhankelijk van het behandelplan ook afspraken mogelijk in het weekend, met een toeslag van 25%.

Volg je Acupunctuur Puur Vrouw al?

 
© 2013 - 2020 Hester Hanken / Acupunctuur Puur
Niets dat op deze website vermeld wordt mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hester Hanken worden gekopieerd, gedupliceerd of op andere wijze gebruikt worden.
 
Ontwerp: De Vriesch Originals | Realisatie: De Goudse Wolf