Praktijk

Acupunctuur Puur Vrouw staat voor een pure, heldere en natuurlijke aanpak van jouw klachten. De praktijk ligt in de wijk Nieuwland, in Amersfoort. Hier creeër ik een professionele, warme en persoonlijke sfeer waarin het prettig is om behandeld te worden. Mijn patienten vertellen mij altijd dat het een fijne en rustgevend ruimte is. Mijn idee is wanneer jij onspannen bent kan jouw energie vrijer stromen, dat komt de acupunctuurbehandeling en het zellfgenezend vermogen van jouw lichaam ten goede. De praktijk bevind zich op de 1e verdieping van ons woonhuis. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

CONTACT

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op, bel mij of mail mij. Als je vragen, opmerkingen of suggesties hebt, kun je mij via onderstaand contactformulier bereiken. Vermeld hierin geen privacygevoelige informatie zoals geboortedatum, BSN nummer etc. Zodra ik de mail heb ontvangen, neem ik contact met je op.

 

Neem contact op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*
ACUPUNCTUUR PUUR VROUW
+31 (0)6 2379 2379 of via whatsapp
Poortersdreef 106, 3824 DR Amersfoort
mail mij
  Behandeling op afspraak:
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
15.00
9.00 
9.00
9.00
- 21.00
- 21.00
- 17.00
- 14.00

 

Bij IVF, Cryo en IUI behandelingen zijn afhankelijk van het behandelplan ook afspraken mogelijk in het weekend, met een toeslag van 25%.

Volg je Acupunctuur Puur Vrouw al?
Ontwerp: De Vriesch Originals