Op dit moment werk ik met een wachtlijst, wil je op deze lijst app mij.

Heb je een kinderwens en wil je direct aan de slag? Neem dan snel een kijkje op mijn trainingsplatform  www.puurvrouwacademie.nl 

Het online programma is mede door mij ontwikkeld om extra advies en ondersteuning te bieden vooraf en tijdens de acupunctuurbehandelingen. Maar is ook zeer geschikt om los van de acupunctuurbehandelingen te gebruiken. Heb je interesse? App mij: 0623792379

 

Stuitligging

De meeste vrouwen die zwanger zijn van een baby in stuitligging bevallen met een keizersnede. Moxa therapie kan helpen dat het kind zich rond de 34e week van de zwangerschap omdraait, zodat er meer kans is op een natuurlijke bevalling. Maak een afspraak voor 1 behandeling incl. uitleg bij Acupunctuur Puur in Amersfoort. 

Behandeling met Moxa is een pijnloze warmtebehandeling en is gemakkelijk thuis uit te voeren. Door de diepe warmte in het bekken ontstaat er beweging,  dit zorgt ervoor dat de kans vergroot dat de baby zich zal draaien. En het allerbelangrijkste: uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de kans dat het kind spontaan draait, vergroot wordt van 50% naar 75%. Behandelen kan meestal tot eind 36e week (soms nog langer).

Behandeling bij stuitligging

Zwangere vrouwen met een baby in stuitligging kunnen vanaf de 33este week beginnen met Moxa. De zijkant van de kleine teen wordt met een Moxa stick behandeld. De behandeling is gemakkelijk thuis voort te zetten eventueel met hulp van de partner. De Moxa therapie wordt dagelijks, gedurende 10 dagen herhaald. De behandeltijd is 10-15 min per teen. Als het kindje eerder draait toch de 10 dagen blijven moxeren.

Je krijgt bij een afspraak, in principe, ook altijd éénmalig een acupunctuurbehandeling om meer te ontspannen. Als je dit niet wilt, hoeft dat natuurlijk niet en krijg je alleen een Moxa behandeling (bij een consult zijn de Moxa sticks voor 10 dagen inbegrepen).

Wacht niet langer en bel/app Hester Hanken van Acupunctuur Puur Vrouw 06-23792379 of mail info@acupunctuurpuur.nl

 

CONTACT

Een afspraak maken

Neem gerust contact op. Bel, app of mail mij, of vul het onderstaand contactformulier in. Vermeld hierin geen privacygevoelige informatie zoals geboortedatum, BSN nummer etc. Zodra ik de mail heb ontvangen, neem ik contact met je op.

 

Neem contact op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*


Bekijk onze disclaimer »
ACUPUNCTUUR PUUR VROUW AMERSFOORT
+31 (0)6 2379 2379 of via whatsapp
Poortersdreef 106, 3824 DR Amersfoort
mail mij
  Behandeling op afspraak:
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
15.00
9.00 
9.00
9.00
- 21.00
- 21.00
- 17.00
- 14.00

 

Bij IVF, Cryo en IUI behandelingen zijn afhankelijk van het behandelplan ook afspraken mogelijk in het weekend, met een toeslag van 25%.

Volg je Acupunctuur Puur Vrouw al?

 
© 2013 - 2020 Hester Hanken / Acupunctuur Puur
Niets dat op deze website vermeld wordt mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hester Hanken worden gekopieerd, gedupliceerd of op andere wijze gebruikt worden.
 

Ontwerp: De Vriesch Originals | Realisatie: De Goudse Wolf