ffffff0

Ongemakken in de zwangerschap

info?  06 23792379

Menstruatieklachten

Kinderwens en IVF begeleiding

 

Wil je direct aan de slag met je vruchtbaarheid? 
Volg de onlinetraining op www.puurvrouwacademie.nl.
In combinatie met acupunctuur is er een mooi aanbod!

 

 

 

Vruchtbaarheid van de man

Wanneer bij een kinderwens de zwangerschap uitblijft, kan dit voor jullie als koppel veel emotionele pijn en stress met zich meebrengen. Als man kun je je machteloos voelen, of het gevoel krijgen aan de zijlijn te staan. Na een lange periode van proberen zwanger te worden, is het presteren op het juiste moment soms lastig. Toch kan acupunctuur jou helpen.

Acupunctuur helpt 
• bij het omgaan van stressvolle situaties
• heeft een positieve invloed op de doorbloeding van de onderbuik en de geslachtsorganen
• verbetert de kwaliteit van sperma
• heeft een positief effect op het libido

In tegenstelling tot een behandelend arts kijkt de Traditionele Chinese geneeswijze op een ander manier naar het menselijk lichaam. Hoewel je momenteel wellicht volledig gezond verklaard bent, kan een acupuncturist duidelijke verstoringen opmerken. De wisselwerking tussen lichaam en geest staat hierin centraal. Deze wisselwerking kunnen door emoties nadelig beïnvloed worden. Zo heeft vooral stress een negatieve invloed en is het bekend dat stress de kwaliteit van het sperma vermindert. Door middel van acupunctuur kunnen deze stresshormonen verminderd worden. 
Naast het verbeteren van de spermakwaliteit, zijn de mate waarin je je energiek en ontspannen voelt belangrijke voorwaarden voor de vruchtbaarheid. Tijdens mijn behandelingen is er tijd en ruimte voor jouw gevoelens. Samen kunnen wij jouw positieve houding ophalen en kun jij jouw vrouw ondersteunen in moeilijke en onzekere tijden.

Spermakwaliteit verbeteren
Een zaadcel doet er ongeveer 100 dagen over om zich volledig te ontwikkelen. Dit betekent dat wanneer jij jouw zaadvorming positief wilt beïnvloeden, je vooraf aan de bevruchting ruim 3 maanden de tijd moet nemen om de zaadkwaliteit te verhogen. Verschillende onderzoeken tonen aan dat acupunctuur gecombineerd met de juiste voeding, leefstijl en vitaminen helpen bij het verbeteren van de spermakwaliteit. “It takes two to tango” jullie zijn allebei voor 50% verantwoordelijk voor het DNA van jullie toekomstige kindje.

Voeding en leefstijl
Een gezond voedingspatroon en een ontspannen leefstijl zijn van groot belang voor de productie en kwaliteit van sperma. Enkele invloeden die deze leefstijl negatief kunnen beïnvloeden zijn onder andere het gebruik van alcohol, roken en veel tijd doorbrengen op een mobiele telefoon of laptop. Tijdens de acupunctuurbehandelingen bij Acupunctuur Puur Vrouw in Amersfoort wordt er altijd voldoende tijd gemaakt om passende adviezen te geven. Zo wordt er gekeken naar tips op het gebied van voeding, leefstijl en vitaminen/mineralen om de kwaliteit van jouw sperma te verbeteren. De kans op een natuurlijke zwangerschap, of een IUI traject wordt zo aanzienlijk vergroot en maakt een IVF of ICSI traject wellicht niet meer nodig.

Extra boost
Afhankelijk van jouw wensen en eventuele disbalans, is het mogelijk om in een periode van 3 maanden verschillende keren acupunctuur toe te passen. Vaak ligt dit aantal tussen 6 tot 10 behandelingen. Ook is het mogelijk om voorafgaand aan de bevruchting een extra acupunctuurbehandeling te ontvangen, welke jouw sperma en libido als het ware een extra boost geven. Dit is mogelijk bij een natuurlijke bevruchting, maar kan ook zeker aangeraden worden bij fertiliteitsafspraken. In dit geval wordt de acupunctuurbehandeling aangeraden binnen 48 uur voorafgaand aan het inleveren van jouw sperma.

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Mail info@acupunctuurpuur.nl 
of app/bel 06 23 79 23 79. Hester Hanken, Acupunctuur Puur Vrouw in Amersfoort (nabij Vathorst, Nijkerk en Leusden)

GRATIS E-BOOK

Download mijn nieuwe e-book

Je kunt gratis m'n nieuwe e-book 'Castoroliepakking, de DIY-techniek om je vruchtbaarheid te verbeteren' downloaden.
Nadat je jouw voornaam en e-mailadres hebt ingevuld en op verstuur hebt geklikt word je naar de downloadpagina gebracht waar je het e-book kunt downloaden.

» Download mijn nieuwe e-book

Nooit geweten dat mijn menstruatieklachten zo eenvoudig te verhelpen waren

- Ella

Ik voel me veel energieker en slaap stukken dieper, eindelijk uitgerust wakker worden, dank

- Miriam

Na een lange periode van onzekerheden ben ik nu toch zwanger met de hulp van acupunctuur

- Manon

Sinds ik met acupunctuur ben gestart heb ik het gevoel dat ik veel meer invloed heb op mijn vruchtbaarheid, dit geeft mij meer rust en vertrouwen. Ik weet nu veel beter wanneer ik het meest vruchtbaar ben en wat ik en mijn man het beste kunnen eten.

- Miranda

Na eerdere miskramen was ik heel onzeker, nu ben ik vol vertrouwen al 5 maanden zwanger

- Sonya

Sinds acupunctuur heb ik veel minder opvliegers en slaap ik rustiger

- Kristine

ik merkte direct dat er iets in mijn lichaam veranderde. Het resultaat mag er zijn, nu 12 weken zwanger!

- Miranda

Na maanden bloedverlies door een baarmoederverzakking, heeft acupunctuur een operatie kunnen voorkomen

- Diana

Ongelofelijk dat zulke dunne naaldjes zo een grote verandering teweeg brengen. Ik voel mij een heel ander mens.

- Lotte

BLOGS

Als je meer wilt weten

  • Kinderwens en acupunctuur

    Acupunctuur kan het verschil maken tussen onvruchtbaarheid en vruchtbaarheid. De laatste jaren zijn er in Nederland vele koppels met vruchtbaarheidsproblemen. Helaas stijgt het percentage onvruchtbare koppels nog steeds. De Chinese geneeswijze kent vele oorzaken voor onvruchtbaarheid. Omdat ieder mens verschillend is werkt Acupunctuur Puur niet met één type behandeling, maar wordt de behandeling speciaal voor jou op maat gemaakt.

  • Pijn en endometriose

    Endometriose wordt ook wel de vergeten ziekte genoemd. Momenteel is er meer aandacht bij artsen, ziekenhuizen en in de media voor deze aandoening. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 vrouwe endometriose heeft, waarschijnlijk is dit zelfs 1 op de 4 vrouwen. Maar omdat endometriose niet zo gemakkelijk te vinden is in het lichaam zijn deze aantallen dus waarschijnlijk ook niet bekend. 

  • Ken je cyclus

    Ongeveer een keer per maand maakt jouw lichaam zich klaar voor een zwangerschap. Naast dat er een eitje rijpt maakt het ook baarmoederslijmvlies zich klaar voor de innesteling door dikker te worden. Als het eitje niet bevrucht is of wanneer de innesteling niet is gelukt maakt je baarmoeder zich klaar om dit verdikte baarmoederslijmvlies/endometrium af te stoten inclusief het eitje. Dan ontstaat er een bloeding, de menstruatie. Deze maandelijkse bloeding start in je pubertijd. 

CONTACT

Een afspraak maken

Neem gerust contact op. Bel, app of mail mij, of vul het onderstaand contactformulier in. Vermeld hierin geen privacygevoelige informatie zoals geboortedatum, BSN nummer etc. Zodra ik de mail heb ontvangen, neem ik contact met je op.

 

Neem contact op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*


Bekijk onze disclaimer »
ACUPUNCTUUR PUUR VROUW AMERSFOORT
+31 (0)6 2379 2379 of via whatsapp
Poortersdreef 106, 3824 DR Amersfoort
mail mij
  Behandeling op afspraak:
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
15.00
9.00 
9.00
9.00
- 21.00
- 21.00
- 17.00
- 14.00

 

Bij IVF, Cryo en IUI behandelingen zijn afhankelijk van het behandelplan ook afspraken mogelijk in het weekend, met een toeslag van 25%.

Volg je Acupunctuur Puur Vrouw al?

 
© 2013 - 2020 Hester Hanken / Acupunctuur Puur
Niets dat op deze website vermeld wordt mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hester Hanken worden gekopieerd, gedupliceerd of op andere wijze gebruikt worden.
 

Ontwerp: De Vriesch Originals | Realisatie: De Goudse Wolf